پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، گفت: شخصیت، رفتار و سخنان شهدا باید برای افراد جامعه به خصوص نسل جوان تفسیر شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام سیدرضا تقوی در چهلمین سالروز گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۷ تیر، افزود: مقام شهدا آنقدر بالاست که نمیتوان درباره این بزرگواران صحبت کرد.
وی با اشاره به اینکه شهید مانند قرآن است و نیاز به تفسیر دارد، گفت: باید شخصیت، سخنان و رفتار شهدا برای نسل جوان و آینده کشور تفسیر شود.
حجت الاسلام تقوی اضافه کرد: اگر امام حسین (ع) و اسرای کربلا، فرهنگ شهادت را تبیین نمیکردند، این مظلومیت در اعماق تاریخ در لابلای رویدادها و پدیدههای مختلف تاریخی به فراموشی سپرده میشد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از رسالتهای کسانی که بعد از شهادت شهیدان، میمانند تفسیر و ثبت وقایع شهادت به شکلهای مختلف است.
حجت الاسلام تقوی افزود: ما نباید بگذاریم که جنایت هفتم تیر فراموش شود و این برنامهها باید به صورت گسترده و سراسری برگزار شود.
وی اضافه کرد: فاجعه ۷ تیر از همه وقایع رخ داده در طول انقلاب متفاوت است و فصل جدیدی را در تاریخ انقلاب باز کرد.
حجت الاسلام تقوی اضافه کرد: این فرق را باید چندین بار بخوانیم تا به یاد داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: هرکدام از این ۷۲ شهید، یک بهشتی است.
حجت الاسلام تقوی افزود: این شهدا با حلقه زدن گِرد شهید مظلوم بهشتی نشان دادند که تفکرشان با این شهید بزرگوار گِره خورده است.
وی بیان کرد: همانطور که امام خمینی (ره) شهید بهشتی را با عنوان "بهشتی یک ملت است" به مردم معرفی کرد، شهید بهشتی یک شخصیت بسیار بزرگ است.
حجت الاسلام و المسلمین تقوی گفت: بزرگی شهید بهشتی از فکر و اندیشه و افق دید ایشان بود و آن شهید بزرگوار به وسعت بشریت فکر میکرد.
وی بیان کرد: مدافعان حرم و نیروهای زیرمجموعه شهید حاج قاسم سلیمانی هم بر اساس همین اندیشه و مکتب امام و رهبری تربیت شدند.
حجت الاسلام و المسلمین تقوی با بیان اینکه شهید بهشتی در ابعاد مختلفی برجسته هستند اضافه کرد: ایشان از نظر علمی و فکری، نیرو سازی و برنامه ریزی برجستگی داشتند به طوری که فکر او روزآمد بود و بوی کهنگی نمیداد و در نیروسازی هم بی نظیر بود و ساختارهای مناسب را ایجاد میکرد و نیروها را در آنها چینش و رشد میداد.
وی گفت: خدمت به مردم بزرگترین افتخار شهید بهشتی بود و ما هم باید از مکتب این شهید بزرگوار همین درس را بیاموزیم.
چهلمین سالگرد گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفت تیر در مؤسسه فرهنگی شهدای هفتم تیر با حضور مسؤولان، نیروهای مسلح و خانواده معظم شهدا در مؤسسه فرهنگی شهدای هفتم تیر برگزار شد.
در هفتم تیر سال ۱۳۶۰ آیت الله دکتر سید محمد حسینی بهشتی به همراه ۷۲ نفر از بهترین یاران انقلاب اسلامی در فاجعه انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسیدند. این انفجار توسط یکی از عوامل نفوذی گروهک تروریستی مجاهدین خلق انجام شد.