عوامل دخیل در تهیه نان بی کیفیت+گزارش
نان تولید شده در خبازیهای کردستان بی کیفیت نیست، عوامل دخیل در تهیه نان نامرغوب باید اصلاح شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکز کردستان، معاون امور اقتصادی استاندار کردستان امروز در سومین جلسه کارگروه آرد و نان استان با بیان اینکه احتمال دارد آرد استان و آرد وارداتی خارج از استان در بسیاری از موارد با استانداردهای لازم انطباق نداشته باشد گفت: اختلاط گندم یکی از راهها برای تولید نان باکیفیتتر است و ما آن را به جد پیگیری میکنیم.
خالدجعفری همچنین با اشاره به اینکه شاید تنها ۳۰ درصد خبازان کردستانی در پخت نان با کیفیت مشکل داشته باشند، بر آموزش عملی خبازان توسط دستگاههای مربوطه تاکید کرد.
وی بر داشتن آزمایشگاه در کارخانجات آرد برای تهیه آرد مرغوب و نیز تقسیم مناسب گندم آبی در استان و جلوگیری از خروج آن تاکید کرد.
محمد دره وزمی دبیر جلسه هم با اشاره به اینکه گندم کردستان شاید ضعیف باشد، اما بی کیفیت نیست گفت: کیفیت آرد از مسائل اساسی است و به جد دنبال رفع نواقص آن هستیم.
در این جلسه، دانشگاه علوم پزشکی و اداره استاندارد کردستان هم در گزارشهای جداگانهای به تعداد انگشت شمار موارد عدم انطباق آرد با استانداردهای لازم اشاره کردند و گفتند عدم انطباقها بیشتر در پایین بودن میزان پروتئین و گلوتن مورد نیاز بوده است.
مدیرعامل شرکت غله استان هم با اشاره به اینکه از ۳۲ هزار هکتار سطح زیر کشت گندم آبی در استان، ۱۵۰ هزار تن گندم تولید میشود گفت: این میزان گندم باید به طور مساوی در بین کارخانجات و سیلوها تقسیم شود.
صالحی افزود: تاکنون هزار تن گندم وارداتی برای اختلاط با گندمهای استان وارد کردستان شده است گفت: ۶ هزار تن دیگر سهمیه استان است که مسئولان باید پیگیری کنند.