پخش زنده
امروز: -
تولید دانش بنیان مواد موثره داروهای پر کاربرد کشور در یک واحد تولیدی تحقیقی شهرک صنعتی دامغان به تراز صادراتی رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان سمنان، موسس و عضو هیات مدیره شرکت بانیان صنعت آسیا گفت: با تلاش متخصصان جوان این شرکت و با بهره گیری از کاملترین آزمایشگاه مواد موثره دارویی کشور در این مجموعه هم اکنون نیاز شرکتهای داروسازی در تولید ۸ گروه داروی پر مصرف از جمله مسکن ها، بیماری قلب، قند خون،فشار خون و چربی خون تامین میشود.
رضا بانی با بیان اینکه بخش عمده روند تولید مواد موثره دارویی نیازمند ایجاد آزمایشگاههای تخصصی زیستی برای سنتز مواد آلی اولیه گرفته شده از نفت و گاز است تاکید کرد: این کارخانه مجهزترین سامانه آزمایشگاهی این صنعت را در بین ۲۲ کارخانه مشابه کشور در اختیار دارد.
به گفته وی یکی از اقدامات علمی موثر و ویژه این مجموعه ایجاد بانک اطلاعاتی کاملی از پرونده جامع هر ماده موثره دارویی براساس شاخصهای تعریف شده بین اللملی است که این پروندهها با دو سال کار مداوم کارشناسی برای دریافت مجوز به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ارائه و برای تولید تایید شده است.
بانی بکار گیری ۱۲ نیروی جوان دانشگاهی تحصیلکرده بومی رشتههای مختلف دانشگاهی در بخش تولید و تحقیق و توسعه را یکی از موفقیتهای ارتباط صنعت و دانشگاه در این کارخانه برشمرد و تاکید کرد: بیش از ۵۰ نفر نیز بطور غیر مستقیم در زیر مجموعه شرکت مشغول به کار هستند.
طراح و موسس این شرکت دارویی با بیان اینکه تولید سالانه بانیان صنعت آسیا ۳۰۰ تن انواع مواد موثره دارویی در سال است تاکید کرد: تا سال آینده تعداد این مواد موثره به ۲۰ و تا افق ۱۴۰۵ به ۴۰ محصول خواهد رسید.
این متخصص دانشگاهی گفت: مواد موثرهای نظیر هیدروکسیکلروکوئین سولفات، سیپروفلوکساسینهیدروکلراید، بوپروپیونهیدروکلراید، کاپتوپریل و متوپرولول تارترات از پر مصرفترین مواد شرکتهای داروسازی کشور است که در این شرکت دانش بنیان در حال تولید مداوم است.
بانی موجود بودن مواد اولیه مورد نیاز این صنعت در داخل کشور، بهره مندی از نیروی جوان، خرید و ساخت و استقرار به روزترین دستگاهها و تجهیزات تحقیق و تولید، کیفیت در سطح تولیدات اروپایی و قیمت رقابتی بازارهای جهانی را از ویژگیهای این مجموعه دانست و تصریح کرد: در صورت حمایت مسئولان این شرکت تمام آمادگیهای لازم برای صادرات ارز آور مواد موثره دارویی را داراست.
این کارخانه در زمینی به مساحت ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع با زیربنای سههزار و ۴۰۰ مترمربع با سرمایهگذاری ۱۶۲ میلیارد ریال پس از ۷ سال کارهای تحقیقی از اواخر سال گذشته به مرحله تولید صنعتی رسیده است.