استقبال از غرفه ایران در نمایشگاه کتاب مسکو
هفتمین نمایشگاه بینالمللی ادبیات غیر داستانی مسکو، با عنوان «کتاب، شهر، مطالعه» که یکی از بزرگترین نمایشگاههای کتاب شهری در جهان است، امسال نیز با حضور ایران و دهها ناشر از کشورهای مختلف در میدان سرخ این شهر برگزار شد.
به گزارش سیدعلی دارابی خبرنگار سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، بنیاد مطالعات اسلامی ابن سینا و انتشارات صدرا امسال نیز همچون دورههای گذشته، تازهترین آثار منتشر شده به زبان روسی را در معرض دید علاقمندان قرار دادند.
هادوی - مدیر بنیادمطالعات اسلامی ابن سینا در روسیه
طبایی - مدیر انتسارات صدرا در مسکو
بنیاد مطالعات اسلامی ابن سینا و انتشارات صدرا که تاکنون حدود ۳۵۰ کتاب با موضوعات مختلف، از جمله فلسفه اسلامی، قرآن و حدیث، شعر و ادبیات فارسی، کودک و نوجوان، زبان فارسی، دفاع مقدس و تاریخ و تمدن ایرانی-اسلامی به زبان روسی منتشر کرده است، امسال هم علاقمندان و مخاطبان بسیاری به خود جذب کردند.
همچنین ۴ اثر ارزشمند که با دریافت ۵ دیپلم افتخار در سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ میلادی، بعنوان در ردیف بهترین کتابهای سال روسیه قرار گرفته بودند، برای استفاده محققان و دانشپژوهان روسی، در عرفه صدرا عرضه شده بود.
"زندگی و آموزههای ملاصدرا" به قلم دکتر سلمان صفوی، «تاریخ مسکینجا» نوشته شیخ سعیدوف، «تاریخ فلسفه اسلامی» اثر معروف استاد اسمیرنوف، «جهان شمولی اخلاق» به قلم دکتر آپرسیان، جلد دوم «تاریخ ادبیات فارسی» اثر پروفسور رییسنر، «گلشن راز شبستری» اثر دکتر لوکاشوف، «الهیات و جامعه» اثر فان اس، «برهان الذاکرین اسپیجانی»، «سودابه و سیاوش از سری داستانهای شاهنامه» و «داستانهای مثنوی مولانا» برخی از دیگر آثاری هستند که برای نخستین بار در معرض دید علاقمندان و مخاطبین روس زبان قرارگرفتند.
در نمایشگاه امسال
کتاب مسکو بیش از سیصد ناشر حضور دارند و همزمان با برنامههای حضوری، بیش از پانصد برنامه برخط و غیرحضوری برگزار خواهد شد.
افزایش شمار روزانه مبتلایان و تشدید محدودیتهای کرونایی در پایتخت روسیه نیز نتوانست نمایشگاه بینالمللی کتاب شهری را به تعطیلی بکشاند و این رویداد مهم فرهنگی سالانه، که هدف آن ترویج کتاب و کتابخوانی است، امسال هم با رعایت شیوهنامههای بهداشتی برگزار شد.