پخش زنده
امروز: -
استاندار تهران: حدود ۷۶ مرکز تزریق واکسن در استان تهران کار واکسیناسیون را انجام میدهند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونای استان تهران افزود: مراکز واکسیناسیون ما به طور متوسط روزانه ۶۰ هزار واکسن توان تزریق میکنند.
وی گفت: استان تهران یکی از ۵ استان بالای سالمند است که یک میلیون و ۷۰۷ هزار سالمند بالای ۶۰ سال داریم و عدالت ایجاب میکند نگاه ویژه تری به استان تهران شود تا ان شاءالله بتوانیم با ورود واکسنهای تولید داخل و توزیع واکسنهای خریداری شده تزریق واکسن سالمندان استان در نظر گرفته شود.
استاندار تهران گفت: مطالبه مهم این است که به تناسب جمعیت سالمند واکسن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان تهران قرار داده شود.
آقای انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا در استان تهران اظهار داشت: ۷۶ مرکز تزریق واکسن با نیروی انسانی آموزش دیده در نقاط مختلف استان مکان یابی و پیش بینی شده به گونهای که قبل از کمبود واکسن که ده روزی وقفه افتاده بود تقریباً روزی ۶۰ هزار واکسن در این مراکز تزریق میشد.
وی با اشاره به حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت به صورت ویدئو کنفرانس در جلسه تصریح کرد: با توجه به اینکه استان تهران یکی از پنج استانی است که جمعیت سالمند نسبت به جمعیت کلی آن بالاتر میباشد، به طوریکه جمعیت ۷۰ تا ۷۵ سال ۲۸۹ هزار و ۶۵ تا ۷۰ سال حدود ۴۴۰ هزار و ۶۰ تا ۶۵ سال حدود ۶۰۷ هزار نفر هستند، که مطالبه مهم استان این است که به تناسب این جمعیت واکسن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان تهران قرار داده شود.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: این در حالی است که قطعاً دانشگاه علوم پزشکی با تدابیری که اتخاذ کرده به محض دریافت واکسن با توجه به اولویتهای پیش بینی شده یعنی تزریق نوبت دوم واکسن ۷۰ سال به بالا و جاماندههای ۷۰ سال اقدام خواهد کرد.
آقای انوشیروان محسنی بندپی در ادامه جلسه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا در استان تهران افزود: در هفته چهارم خردادماه تقریبا شاهد افزایش بیماران سرپایی بودیم و به گونهای که با افزایش ۸ درصدی بخش عادی مواجه هستیم.
وی افزود: این امر نشان میدهد که کمترین عادی انگاری و غفلت شرایطی را فراهم میکند تا مجبور شویم به محدودیتهایی گذشته برگردیم.
استاندار تهران با اشاره به تعهد دستگاههای خدمات رسان برق و آب و گاز نسبت به عدم قطع خدمات در مراکز درمانی و بیمارستانها گفت: شرکتهای خدمات رسان متعهد شدند تا در هیچ شرایطی برق، آب و گاز بیمارستانها قطع نشود، چرا که بیماران کرونایی اثربخشترین و موثرترین نیازی که دارند اکسیژن است.
محسنی بندپی خاطرنشان کرد: هم دستگاههای خدمات رسان مکلف شدند و هم خود دانشگاهها تمهیدات را اتخاذ کردند تا با مشکلی روبرو نشوند و از این بابت نگرانی وجود ندارد که با قطع اکسیژن یا عدم اکسیژن دهی به بیماران مواجه شویم.
آقای انوشیروان محسنی بندپی در ادامه جلسه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا در استان تهران با اشاره به اینکه امروز دانشگاهها در بدترین شرایط مالی هستند، گفت: وقتی به موج کرونا میخوریم افزایش شیوع بیماری را در استان شاهد هستیم و اختصاص بسیاری از تختها به جراحی و مراقبتهای دیگر بیماریها متوقف و برای بستری بیماران کرونایی در نظر گرفته میشود و به همین خاطر درآمد اختصاصی بیمارستانها کاهش پیدا میکند.
وی ادامه داد: هنوز سازمانهای بیمه گر مطالبات دانشگاهها را که نیاز شدید مالی دارند، پرداخت نکردند که در این جلسه با دعوت از سازمانهای بیمه گر قول دادند نسبت به تامین منابع مالی دانشگاهها همکاری کنند.
استاندار تهران عنوان کرد: در بحث انتخابات هم با حضور نیروهای داوطلب هلال احمر در قالب حامیان بهداشت و کارشناسان ردههای معاونت بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی، شهید بهشتی و ایران این شرایط را فراهم کردند که در صندوقهای شعب اخذ رای رعایت کامل شیوه نامههای بهداشتی داشته باشیم.
استاندار تهران از افزایش ۸ درصدی بستری در بخش عادی بیمارستانهای استان تهران در هفته چهارم خرداد ماه خبر داد.
آقای انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به بحث واکسیناسیون بیماران کرونایی گفت: ۷۶ مرکز در استان تهران برای انجام واکسیناسیون مجهز شدند و منتظریم واکسنها به دست ما برسد تا برای گروههای سنی بالای ۷۰ سال اقدام کنیم.
وی با اشاره به وقفه ایجاد شده در واکسیناسیون گروههای سنی بالای ۷۰ سال افزود: بر اساس قول دکتر رئیسی به دو منظور یعنی واکسیناسیون نوبت دوم گروههای سنی بالای ۷۰ سال و کسانی که در این گروه سنی به هر دلیلی جا مانده اند، واکسن اختصاص پیدا میکند تا بر اساس فراخوان این کار انجام شود و در مرحله بعد به سراغ گروه سنی ۶۵ تا ۷۰ سال برود.
استاندار تهران گفت: موضوع دیگری که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت، پرداخت مطالبات دانشگاههای علوم پزشکی، سازمانهای بیمه گر شامل بیمه سلامت و تامین اجتماعی بود. بیمارستانها در هنگام موج بیماری اکثر تختهای خود را به بیماران کرونایی اختصاص دادند، لذا درآمدشان در این ایام معطوف به همین بیماران شده و به شدت کاهش پیدا کرده و سازمانهای بیمه گر مکلف شدند در اولین فرصت مطالبات بیمارستانها را پرداخت کنند تا بیمارستانها با شرایط سخت مالی مواجه نشوند.
وی با تاکید بر لزوم پیگیری تداوم واکسیناسیون افزود: ممکن است با توجه به میزان واکسنی که اختصاص پیدا میکند برای همه گروهها واکسن وجود نداشته باشد؛ لذا گروههای سنی را به مقاطع کمتر یعنی ۶۶ تا ۶۸ سال و ۶۸ تا ۷۰ سال تقسیم کنیم تا به این ترتیب افراد در موعد مقرر واکسن دریافت کنند.
محسنی بندپی درباره واکسیناسیون دانش آموزان نیز گفت: دو پیشنهاد به لحاظ علمی مطرح است، نخست اینکه افراد ۵۰ سال به بالا و افراد زیر ۱۷ سال واکسیناسیون شوند. در افراد بالای ۵۰ سال بیماریهای زمینهای وجود دارد و احتمال بروز بیماری و تشدید آن بیشتر است.
وی با بیان اینکه امیدواریم سال تحصیلی را با نشاط و دایر شدن مدارس آغاز کنیم، افزود: چرا که دانش آموزان در سنینی هستند که نیازمند حضور در مدارس و فعالیت هستند و قرار شد تا تیمی کارشناسی این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.
استاندار تهران درباره برگزاری انتخابات در روز جمعه گذشته نیز گفت: در انتخابات با حضور نیروهای هلال احمر و کارشناسان دانشگاههای علوم پزشکی سر صندوقهای اخذ رای رعایت کامل شیوه نامههای بهداشتی را داشتیم، اما در حال حاضر در هفته چهارم خرداد ماه افزایش هشت درصدی بستری در بخش عادی را شاهد هستیم و این به این معناست که کمترین غفلت شرایطی را فراهم میکند که به دوره قبلی بازگردیم.
وی درباره قطعی برق در بیمارستانها نیز افزود: از شرکتهای خدمات رسان برق، آب و گاز ضمانت گرفتیم که خدمات بیمارستانها به هیچ عنوان قطع نشود و بی تردید اثربخشترین نیاز بیماران کرونایی نیاز به اکسیژن است و جای نگرانی وجود ندارد.