پخش زنده
امروز: -
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت موضوع آب در رونق تولیدات کشاورزی گفت: دولت لایحه جامع آب را به مجلس میآورد که در جریان بررسی آن به موضوع نهادههای کشاورزی و نقش آب حتما توجه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، آقای قالیباف در نشست علنی امروز در جریان بررسی جزئیات طرح تقویت امنیت غذایی و رفع موانع تولید کشاورزی؛ درخصوص پیشنهاد غلامرضا نوری قزلجه مبنی بر اضافه شدن «وزارت نیرو» در ترکیب اعضای ستاد تنظیم بازار کشاورزی، با بیان اینکه تامین آب موضوع بسیار مهمی است، افزود: طرح مذکور درخصوص مسائل مربوط به تنظیم بازار محصولات کشاورزی است.
غلامرضا نوری قزلجه پیش از این، در جریان تشریح پیشنهاد خود برای الحاق وزارت نیرو در ترکیب اعضای ستاد تنظیم بازار کشاورزی، گفت: با توجه به اینکه عنوان طرح مربوط به امنیت غذایی محصولات کشاورزی است، باید به موضوع آب توجه شود، بنابراین حضور وزارت نیرو که بااهمیتتر از بسیاری از اعضای مشخص شده در ستاد تنظیم بازار کشاورزی در طرح مذکور است، لذا باید به عنوان یکی از اعضا در این ستاد حضور داشته باشد.
وی ادامه داد: با توجه به وضعیت بحرانی مصرف آب در کشور و نقش حیاتی آن در تولید محصولات کشاوری، به ویژه در شرایطی که با بیلان منفی سفرههای آب زیرزمینی مواجهیم، حضور وزیر نیرو در ستاد تنظیم بازار بسیار اهمیت پیدا میکند و ما نمیتوانیم با نیاوردن ایشان، چشم بر همه معضلات و مشکلات ببندیم.
کمیسیون اصل ۹۰ و شوراها؛ پیگیر موضوع اختلال در روند برگزاری انتخابات
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار نماینده محلات در خصوص دلایل اختلال در روند برگزاری انتخابات، گفت: کمیسیون اصل ۹۰ و شوراها، موضوع اختلال در روند برگزاری انتخابات را رسیدگی کنند تا پیگیری لازم صورت گیرد.
آقای علیرضا سلیمی در نشست علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی با استناد به اصل ۱۳۷ قانون اساسی، گفت: با توجه به اینکه وزرا در برابر رئیس جمهور در قبال انجام وظایف خویش همچنین در برابر مجلس نیز مسئولند، باید مسئول انجام انتخابات پاسخ مناسبی به اتفاقاتی که در روز انتخابات افتاد، ارائه دهد.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در آغاز رأی گیری اتفاقاتی از جمله اختلال در سیستم، دیر رسیدن تعرفه در برخی از صندوق ها، همچنین دیر باز شدن تعرفهها در برخی دیگر از صندوقها رخ داد که باید مشخص شود که دلیل این اتفاقات چه بوده است.
وی افزود: حتی در شمارش آراء نیز مشخص شد، برخی از دولتیها ضرب و تقسیم و جمع و تفریق نیز بلد نیستند، زیرا در بحث اعلام اولیه از ۹۰ درصد صحبت شد، ولی به یکباره صورت مسئله عوض شد.
این نماینده مجلس در دوره یازدهم بیان کرد: با توجه به رفتار غیرقابل دفاع آقایان و اخلالی که در روز انتخابات انجام دادند از رئیس مجلس میخواهم دستور دهد که علت آن بررسی شود.
سلیمی ادامه داد: پیش بینیها این بود که اگر دولت اخلال نکرده بود حداقل بین ۵ تا ۱۰ درصد میزان مشارکت بالا میرفت بنابراین باید مشخص شود که این اخلال چه علتی داشت، آیا سهوا بوده است، آیا مسئولان دولت قصور داشتند یا تقصیر، اگر قصور بوده باشد دولتی که ۸ سال سرکار است باید پاسخ دهد که چرا به این شکل کار انجام داده است و اگر تقصیر بوده باشد باز باید علت این تقصیر روشن شود که چرا در روند انتخابات اخلال کردند و اجازه ندادند بخشی از مردم رأی بدهند.
آقای محمدباقر قالیباف در پاسخ به این اخطار گفت: نکتهای که آقای سلیمی اشاره کردند نکته درستی است چرا که در روز انتخابات در دو نوبت در آغاز رأی گیری و نیمه کار قبل از ساعت ۱۰:۳۰، دو اشکال جدی پیدا شد که مردم عزیز در برخی استانها و شهرستانها مقداری منتظر شدند، بنابراین در این خصوص کمیسیون اصل ۹۰ و کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس رسیدگی کنند و گزارشی تهیه کرده تا پیگیری لازم صورت گیرد.
آقای نصراله پژمان فر نیز در نشست علنی امروز طی اخطاری با استناد به اصول (۳)، (۱۳۴)، (۱۳۷) و (۱۳) قانون اساسی ضمن انتقاد نسبت به عملکرد ضعیف دولت در استفاده از صندوقهای سیار در روز انتخابات گفت: بسیاری از افراد به دلیل کسالت در منزل حضور داشتند که به دلیل نبود صندوق سیار، از دادن رأی محروم شدند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: شکایتهای فراوانی نسبت به تأخیر در اخذ رأی، نبود مهر و نظارت به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ارسال شده که ما بر اساس مأموریت این کمیسیون در نظارت بر کار دستگاهها، این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین در پاسخ به اخطار این نماینده گفت: شما میتوانید این مسائل را در کمیسیون اصل ۹۰ پیگیری کنید.