پخش زنده
امروز: -
گزارشها نشان میدهد، تعداد افراد بیخانمان در جریان شیوع کرونا در نیویورک به سطح بی سابقهای رسیده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه ویونیوز؛ شهر نیویورک یکی از کانونهای اصلی شیوع ویروس کرونا در دوره همه گیری آن بود. حدود یک میلیون نفر تحت تأثیر این بیماری قرار گرفتند و بیش از ۲۰ هزار تن بر اثر کووید-۱۹ جان باختند. بدترین تأثیر این بیماری را اقشار فقیر در این شهر حس کردند. گزارشها نشان میدهد تعداد افراد بی خانمان در جریان شیوع کرونا در این شهر به سطح بی سابقهای رسید.
با این که به نظر میرسد شرایط بد مربوط به بخش بهداشتی دوره شیوع کرونا در شهر نیویورک به پایان رسیده باشد، مشکل مربوط به بی خانمانها که پیش از کرونا نیز وجود داشت، هنوز هم ادامه دارد. زمانی که این شهر سال قبل تعطیلیهای ناشی از شیوع کرونا را آغاز کرد، مشاهده افراد بی خانمان، مصرف کنندگان مواد مخدر و نیز افراد دارای بیماریهای روانی در شهر به میزان قابل توجهی افزایش یافت.
بسیاری از افراد شغلهای خود را از دست دادند و دیگر قادر به پرداخت اجاره خانههای خود نبودند در نتیجه سرپناههای موقت برای افراد بی خانمان با ازدحام روبرو شد و شاهد بودیم که برخی از این مراکز با انبوهی از مراجعه کنندگان روبرو یا موقتاً تعطیل شدند.
افزایش شمار بزرگسالان بیخانمان
«گیزل روتیه» مدیر سازمان موسوم به ائتلاف برای افراد بی خانمان میگوید آمار و ارقام نشان میدهد که پدیده بی خانمانی به ویژه در میان افراد بزرگسالی که تنها زندگی میکنند در حال افزایش یافت. ما به منابع مالی نیاز داریم تا به افرادی که در این شرایط قرار دارند اختصاص دهیم.
همزمان با شروع مجدد و بازگشایی فعالیتها در نیویورک برخی از کارمندان و کارکنان مشاغل در این شهر در بازگشت به سر کارهای خود اکراه و بی میلی دارند که دلیل آن نیز چیزی است که شاهد آن هستند.
رشال گلدشتاین از ساکنان منطقه منهتن شهر نیویورک میگوید آرزو میکنم این صحنهها را نمیدیدم. وقتی به دفتر کار خود میرفتم (دیدم) آدمها از روی آدمهای دیگر (بی خانمانهایی که در خیابان خوابیده بودند) رد میشدند. این کار خیلی بدی است که آدم مجبور باشد (هنگام قدم زدن در پیاده رو) انجام دهد (از روی بی خانمانها رد شود).
بر اساس آماری که ائتلاف بی خانمانها ارائه کرده است، شمار بزرگسالان تنها که در فوریه سال ۲۰۲۱ مجبور شدند شب را در سرپناههای موقتی که شهرداری فراهم کرده است سپری کنند، به رقم بی سابقه ۲۰ هزار و ۸۲۲ تن رسید.
بحران بی خانمانی باعث افزایش پدیده دستفروشی در مناطق مسکونی مختلف در سراسر شهر نیویورک شده است که این امر با مواردی از افزایش خشونت، مصرف مشروبات الکلی در ملاء عام و مجادله و درگیری همراه شده است.
مقامات شهر نیویورک اخیرا بر شدت اقدامات امنیتی خود افزوده اند تا به بازگشت شرایط عادی کمک کنند، اما مسیر پیش رو طولانی و دشوار به نظر میرسد. مقامات پلیس میگویند گشت زنی نیروهای امنیتی را در نیویورک افزایش داده اند، اما مشکلی که وجود دارد این است که افراد بی خانمان عمدتاً اعتمادی به نیروهای امنیتی ندارند.