پخش زنده
امروز: -
نخست وزیر ایتالیا گفت پس از بحران بدهی اروپا، تعداد افراد در معرض فقر در اتحادیه اروپا ۳.۵ میلیون نفر افزایش یافته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از بارسلون، ماریو دراگی، نخست وزیر ایتالیا روز جمعه اعلام کرد برنامه بهبود اوضاع اقتصادی- مالی و رونق کسب و کارها باید منصفانه و پایدار باشد. نخست وزیر ایتالیا روز جمعه بهبود اوضاع و شرایط اقتصادی عادلانه و پایدار در دوران پسا کرونا خواستار شد، با این استدلال که اروپا در جریان بحران بدهی انسجام اجتماعی را نادیده گرفته است. رئیس سابق بانک مرکزی اروپا (ECB) هنگام سفر به بارسلونا گفت: در گذشته نه چندان دور، اهمیت انسجام اجتماعی را فراموش کرده بودیم. ما دموکراسی را امری طبیعی دانسته و خطر عوامگرایی را نادیده گرفته ایم.
نخست وزیر ایتالیا در اواخر سال ۲۰۱۱، در بحبوحه بحران بدهی که منطقه یورو را لرزاند و منجر به سیاستهای ریاضت غیرمعمول در کشورهای جنوب اروپا شد، کنترل بانک مرکزی اروپا را به دست گرفت. او با نام مستعار سوپر ماریو، یک سری اقدامات بی سابقه انجام داد که باعث کسب اعتبار برای او در نجات منطقه یورو شد. وی خاطرنشان کرد: پس از بحران بدهی اروپا، تعداد افراد در معرض فقر یا محرومیت اجتماعی در اتحادیه اروپا ۳.۵ میلیون نفر افزایش یافته است و هنوز به سطح قبل از بحران بازنگشته است. دراگی در حالی صحبت میکرد که اولین پرداختهای طرح محرک ۷۵۰ میلیارد یورویی مصوب اتحادیه اروپا باید در ماه ژوئیه در کشورهای عضو آغاز شود تا به آنها اجازه دهد از بحران اقتصادی جدی ناشی از همه گیری بهبود یابند.
وی توضیح داد: در حالی که جوامع ما تغییرات اقتصادی قابل توجهی را پشت سر میگذارند، ما باید از کارگران با سیاستهای فعال بازار کار حمایت کنیم. این به معنای ایجاد فرصت برای زنان و جوانان و آموزش و مهارتهای جدید به افرادی است که شغل خود را از دست داده اند. دراگی همچنین خواستار توجه بیشتر به مسائل آب و هوا شد.