پخش زنده
امروز: -
تغذیه نادرست میتواند بر عملکرد مغز در هوای گرم تأثیر منفی بگذارد.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، مغز انسان و سلامت آن بسیار مهم است و برخی از خوراکیها در فصول گرم برای ایمنی مغز خطرناک هستند.
یک متخصص تغذیه در این زمینه گفت: تغذیه نادرست میتواند بر عملکرد مغز در هوای گرم تأثیر منفی بگذارد.
یلنا سولوماتینا کاهش مصرف نمک را توصیه کرد، زیرا نمک تجمع مایعات را در بدن افزایش میدهد که باعث ایجاد ورمهای داخلی و خارجی میشود و همه اینها منجر به تاخیر در جریان خون نیز میشوند.
افراد فعال ذهنی دور چه خوراکیهایی خط بکشند؟
به گفته این متخصص، افرادی که بیشتر فعالیتهای ذهنی انجام میدهند باید دور مواد غذایی مثل مارگارین، مایونز و غذاهای های نیمه آماده را خط بکشند، این مواد به دلیل داشتن محتوای چربیهای ترانس اثرات بدی روی غشای سلولی دارند، این چربیها سفت میشوند و اجازه عبور اکسیژن را نمیدهند که این بزرگترین خطر برای مغز است.
کربوهیدراتهای مضر برای دیابتیها
وی همچنین نسبت به استفاده بیش از حد کربوهیدراتهای سریع الجذب هشدار داد. این کربوهیدراتها در موادی مانند قند، شیرینی و محصولات آرد، نان و ماکارونی وجود دارد و منجر به تجمع چربی میشود، به همین دلیل بدن حساسیت خود را به انسولین از دست میدهد.
این متخصص توضیح داد که گلوکز جذب نشده در خون باقی میماند و شروع به از بین بردن رگهای خونی میکند و کلسترول آزادنه در خون حرکت میکند و به نوبه خود، تبدیل به پلاک میشود که در جریان خون طبیعی تداخل ایجاد کرده و میزان اکسیژن وارد به مغز را کاهش میدهد.