پخش زنده
امروز: -
۲۰ منطقه آسیب پذیر در برابر حریق استان همدان شناسایی و بلوک بندی شده و مراقبت از هر بلوک نیز به یک تیم حفاظتی واگذار شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: تیمهای حفاظتی پیش بینی شده برای بلوک ۲۰ گانه علاوه بر مهار آتش در مراتع، تخریب و تصرفهای احتمالی را رصد کرده و با متخلفان برخورد میکنند.
اسفندیار خزائی با بیان اینکه برای مهار حریق در مراتع از توان بسیج سازندگی نیز استفاده میشود افزود: همچنین به دنبال انعقاد تفاهم نامه با هلال احمر و محیط زیست شماری از همیاران منابع طبیعی آموزشهای لازم را فرا گرفته و پس از ثبت نام در سامانه «همیار طبیعت»، از توان این افراد در مواقع موردنیاز و بحرانی استفاده میشود.
وی با اشاره به گرم شدن هوا، خشکسالی و تاثیر آن در خشک شدن زودهنگام مراتع و پوشش گیاهی، تصریح کرد: در حال ورود به ماههای بحرانی سال از نظر آتش سوزی هستیم، بنابراین ارتقای آمادگی برای رویارویی با این بحران ضروری است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۲ فقره آتش سوزی در مراتع این استان واقع در شهرستانهای بهار و نهاوند روی داده که به علت ورود زودهنگام تیمهای محیط زیست، حریق در وسعتی کمتر از یک هکتار مهار و اطفا شد.
وی افزود: همچنین سال گذشته ۸۴ هکتار از اراضی منابع طبیعی استان همدان طعمه حریق شد که گرمای هوا و وزش شدید باد عامل گسترش حریق و وسعت منطقه آتش سوزی شد.