مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اصفهان
تمدید مجوز رانندگان سرویس مدارس
رانندگان سرویس مدارس اصفهان برای تمدید مجوز خود اقدام کنند.
![تمدید مجوز رانندگان سرویس مدارس تمدید مجوز رانندگان سرویس مدارس](/files/fa/news/1400/3/26/6582866_670.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری با اشاره به احتمال بازگشایی مدارس در سال تحصیلی آینده گفت: هشت هزار راننده سرویس مدرسه کلانشهر اصفهان باید برای تشکیل یا تمدید مجوزهای خود اقدام کنند.
هادی منوچهری افزود: رانندگان حمل و نقل سرویس مدارس دارای بیمه تأمین اجتماعی و علاقهمند به سرویس دهی در بخش خصوصی باید قبل از پایان اعتبار مجوزهای خود، ان را تمدید کرده تا با تعویق بیمه تأمین اجتماعی خود روبرو نشده و از معافیت حضور در طرح زوج و فرد استفاده کنند.
وی گفت: مطابق روال هر سال، از ابتدای تیرماه ثبت نام ۸۵۰۰ راننده برای حدود ۷۵ هزار دانشآموز آغاز میشود.
منوچهری افزود: سازمان تاکسیرانی و شهردار اصفهان در حال پیگیریهای لازم برای واکسیناسیون هر چه سریعتر رانندگان حمل و نقل هستند.