پخش زنده
امروز: -
نامزد انتخابات ریاست جمهوری: در دولت اقدام و تحول اختیارات استانداران افزایش مییابد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، محسن رضایی در برنامه تبلیغاتی تلویزیونی که از سیمای جهانبین پخش شد گفت: اگر مردم استانی سپردههای خود را در بانک گذاشتند، به جای انتقال ۴۰درصد این سپردهها به تهران و تبدیل آن به ارز و خروج از کشور، سپردههای مردم در همان استان سرمایه گذاری خواهد شد.
وی با بیان این که قرار نیست تهران استانها را و خارج از کشور تهران را استثمار کند، افزود:در دولت اقدام و تحول در استانها قطبهای اقتصادی ایجاد میکنیم، بدون این که بخواهیم نسخه اقتصادی آن استان را از تهران صادر کنیم.
رضایی برنامه اقتصادی هر استان را متناسب با طبیعت خاص، اقلیم و مردم آن منطقه دانست و گفت:انتقال صنایع فولاد از استانهای ساحلی نظیر هرمزگان به استانهای مرکزی که مهد هنرهای دستی هستند، اشتباه بود.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، تبدیل ایران به کارگاههای اقتصادی، استفاده از ظرفیت جوانان و بانوان، رعایت آزادیهای اجتماعی، افزایش مهارتها و تواناییهای جوانان، بهبود زندگی مردم و مبارزه با بی عدالتی و پارتی بازی را مهمترین رسالتهای دولت اقدام و تحول اعلام کرد.
آقای رضایی خاطرنشان کرد: استانداران و معاونان استاندار بومی هر استان با اجماع نخبگان آن استان ارزیابی و به هیئت دولت معرفی و منصوب میشوند.
وی توجه به قشرهای کم درآمد و آسیب پذیر را از اولویتهای دولت اقدام و تحول دانست و گفت: علاوه بر پرداخت یارانه ۴۵۰ هزار تومانی، به زنان خانه دار دارای دو فرزند که شش ماه آموزش ببینند هم حقوق خانه داری پرداخت میشود.
رضایی نهضت بزرگ خانه سازی را یکی دیگر از برنامههای انتخاباتی خود اعلام کرد و گفت: بانکها ۹۰درصد هزینه ساخت خانه را در قالب وام پرداخت میکنند و ما به ازای آن، سند همان خانه در وثیقه بانک میماند، همچنین سود این تسهیلات را دولت پرداخت خواهد کرد.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به ظرفیتهای استان چهارمحال و بختیاری در زاگرس مرکزی هم اشاره کرد و گفت: به رغم مناظر طبیعی، آثار تاریخی، مراتع، چشمه سارها و آبشارها، نباید فقر، بیکاری، نابرابری و تبعیض در این استان باشد و دولت اقدام و تحول برای رفع این مشکلات برنامه کاربردی و اجرایی دارد.
رضایی افزود: سند توسعه و پیشرفت استان چهارمحال و بختیاری تهیه شده و در صورت پیروزی، برنامههای کاربردی این سند در حوزههای گردشگری، صنایع تبدیلی، توسعه راه آهن و حل اختلافات آبی بین استانهای چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خورستان عملیاتی خواهد شد.