طرح نسخه نویسی الکترونیکی در اصفهان به کجا رسید؟
حدود ۵۰ درصد زیر ساختهای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان اصفهان فراهم شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به مشکلات زیر ساختهای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان گفت: چندگانگی نرمافزاری سازمانهای بیمهگر؛ فراهم نبود سخت افزارهای مناسب و کمبود هزینه از جمله مشکلاتی است که موجب شده این طرح نتواند به طور کامل اجرا شود و نسخهها همچنان به صورت دستی در سربرگ نوشته میشوند.
طاهره چنگیز افزود: در طرح نسخه نویسی الکترونیکی، پزشک باید نسخه بیمار را در نرم افزار مشخص نوشته و بیمار با کد رهگیری که از پزشک دریافت کرده با مراجعه به داروخانه یا آزمایشگاه خدمات مورد نیاز را دریافت کند.
وی گفت: حذف کاغذ، جلوگیری از قاچاق دارو، اصلاح ایرادات تایپی و ناخوانا بودن نسخه و جلوگیری از تجویز داروهای برندهای خاص از جمله مزایای این طرح است.
مدیرکل بیمه سلامت اصفهان هم با بیان اینکه به همه نیروهای بیمه آموزشهای لازم این طرح داده شده گفت: طرح نسخه الکترونیک از ابتدای سال اجرا شده، اما به دلیل مشکلات همچنان از نسخههای کاغذی استفاده میشود.
حسین بانک با اشاره به اینکه دفترچههای بیمه تا پایان تیرماه اعتبار دارند افزود: بعد از این مدت دیگر دفترچهای صادر نمیشود، اما تا برطرف شدن مشکلات طرح نسخه نویسی الکترونیکی، سربرگهای کاغذی نسخه همچنان اعتبار دارند.
طرح نسخه نویسی الکترونیکی در اصفهان به کجا رسید؟ طرح نسخه نویسی الکترونیکی در اصفهان به کجا رسید؟ طرح نسخه نویسی الکترونیکی در اصفهان به کجا رسید؟ طرح نسخه نویسی الکترونیکی در اصفهان به کجا رسید؟