پخش زنده
امروز: -
کارشناسان سیاسی استان قزوین معتقدند، سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری، اولین انتخابات پس از صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است و سند چشم انداز ۴۰ ساله دوم انقلاب، با این انتخابات رقم میخورد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، دکتر مشهدی، استاد دانشگاه در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، موضوع انقلابی ماندن مطرح شده است و حضور دائم در همه عرصهها و صحنهها از شئون انقلابی ماندن است.
وی افزود: درانتخابات سال ۹۲ میزان مشارکت قزوینیها ۷۹ درصد بود که در سال ۹۶ این رقم به ۸۳ درصد رسید و استان قزوین جزو ۷ استان برتر کشور از نظر میزان مشارکت بود.
مشهدی خاطرنشان کرد: انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ اولین انتخابات ریاست جمهوری پس از بیانیه گام دوم انقلاب است و با این انتخابات ۴۰ ساله دوم انقلاب اسلامی برنامه ریزی میشود.
وی افزود: در ۴۰ سال دوم انقلاب بخش زیادی از مدیران انقلاب بازنشسته شده اند و با حضور مدیران جوان رو به رو هستیم که این مسئله در کنار بروز مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، اهمیت این انتخابات رو دو چندان کرده است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: مردم در جریان انتخابات لزوماً به یک فرد رأی نمیدهند بلکه به یک تفکر رأی میدهند که طرفداران این تفکر در کشور کاملاً مشخص است و مردم هم متأثر از این فضا و تفکری خواهند بود که به آن رأی داده اند.
وی افزود: هیچ یک از شئون جامعه بی تأثیر از انتخابات نیست و حتی زندگی شخصی مان هم متأثر از انتخابات است.
مشهدی بیان داشت: مردم اهمیت انتخابات را درک میکنند و تا زمان انتخایات باید به دنبال ابزارهای انتخاب کاندیدای برتر بگردند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه تجربه نشان داده است که هر جا به شعارهای اصلی انقلاب توجه کردیم پیروز شدیم، گفت: ما هر جا از شعارهای اصیل انقلاب فاصله گرفتیم، مشکلاتمان دو چندان شد و ضربه خوردیم.
وی افزود: تمامی مسئولیتهای سه قوه مقننه، اجرایی و قضایی در شورای شهر خلاصه شده است و نیازمند حضور دلسوزانه مردم برای شورای شهر خوب و قوی هستیم.
خنثی سازی نقشه دشمنان با حضور حداکثری در انتخابات
دکتر قلیچ، استاد دانشگاه نیز در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: امنیت برون زا یا سرد امنیتی است که حاکمیت از طریق ابزارهای مشروع یا غیرمشروع برای ایجاد امنیت اقدام میکند، اما امنیت گرم امنیتی است که مردم آن را ایجاد میکنند.
وی افزود: در ۴ دهه اخیر امنیت ما به واسطه عوامل خارج از کشور تهدید شده است، اما خوشبختانه به واسطه شور انقلابی و درک مردم از موقعیت جامعه در نظام بین الملل و رابطه بسیار خصمانهای که بسیاری از کشورها در قبال ایران دارند این نقشهها خنثی شده است.
قلیچ خاطرنشان کرد: هدف از تحریمها بی تفاوت و بی قید کردن مردم نسبت به جامعه بوده است و هر بار این نقشه خنثی شده است و امیدواریم در انتخابات ۲۸ خرداد باز هم این نقشه به واسطه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات خنثی شود.
وی افزود: بی تفاوتی نسبت به جامعه و موقعیت کنونی ما در جهان، مهمترین مسئله اجتماعیای است که امروزه امکان تبدیل شدن به یک بحران را دارد.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: رئیس جمهور باید یک هماهنگ کننده و بسترساز خوب در کشور باشد.
وی افزود: در ۴ دهه اخیر در کشور شاهد جهشهای بسیار بزرگی بودیم و انصافاً سهم مردم نباید در این قضایا نادیده گرفته شود.
قلیچ گفت: جمهوریت و مردمسالاری و به معنای واقعی آن جمهوری اسلامی باید در همه ارکان نظام ما پیاده شوند.
وی افزود: بهترین و پایینترین تجلی انتخابات که در زندگی روزمره ما تأثیر دارد، شوراها هستند و حضور مردم در انتخابات شوراها نشان میدهد که مردم چقدر به شهرشان حساس هستند.