• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۴۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۲
خوزستان » علمی فرهنگی

استقرار۱۹ هسته و واحد فناور در سرای نوآوری انرژی اهواز

هسته‌ها و واحد‌های فناور دانشگاه آزاد واحد اهواز تاکنون موفق به عقد قرارداد‌های مختلفی در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری با شرکت‌های صنعتی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رئیس سرای نوآوری انرژی (نفت، گاز و پتروشیمی) دانشگاه آزاد واحد اهواز گفت: هسته‌ها و واحد‌های فناور و اساتید این دانشگاه تاکنون موفق به عقد قرارداد‌های مختلفی در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری با شرکت‌های صنعتی شده‌اند.
استقرار۱۹ هسته و واحد فناور در سرای نوآوری انرژی اهواز
جعفر ملک محمدی افزود : باتوجه به اینکه این سرای نوآوری در سه ماه پایانی سال ۱۳۹۹ موفق به دریافت مجوز و موافقت اصولی از معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه شد، لذا ماه‌های پایانی سال ۱۳۹۹ اقدام به برنامه ریزی و انجام زیر ساخت‌های اولیه کرده است.

وی ادامه داد: با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری، شتابدهنده منطقه‌ای تخصصی راه‌اندازی و اقدام شد و مراحل اولیه تاسیس شرکت شتابدهنده تخصصی نفتاکسین (در شرف تاسیس) با تملک ۳۰ درصد از سهام شرکت و با آورده حداقل ۶۰ میلیارد ریال از سوی شتابدهنده آبان به منظور انجام شتابدهندگی کسب‌وکار‌های فناورانه ذیل سرا در دستور کار قرار گرفت .
 
ملک محمدی گفت: به‌زودی کار عملیاتی و اجرایی آن در ساختمانی به مساحت ۳۰۰۰ متر مربع که از سوی واحد اهواز به عنوان آورده غیر نقدی به این موضوع اختصاص یافته، آغاز می‌شود.

وی با اشاره به استقرار ۱۹ هسته و واحد فناور در سرای نوآوری انرژی افزود : در حال جذب و پذیرش ۶ هسته فناور دیگر نیز هستیم که به نظر می‌رسد با توجه به استقبال مناسب اساتید و دانشجویان از راه اندازی این سرای نوآوری، افزایش جذب و پذیرش هسته‌ها در سال ۱۴۰۰ دور از انتظار نخواهد بود.

رئیس سرای نوآوری انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با اشاره به ظرفیت‌های خوزستان و اهواز، از شکل گیری ارتباط موثر با مراکز صنعتی استان خبر داد و افزود: جلسات کارشناسی با هدف عارضه یابی مشکلات صنایع مستقر، امضاء تفاهم نامه همکاری مشترک در تمام بخش‌ها، عضویت در کمیته‌های صنعتی مجموعه‌های برون دانشگاهی و پذیرش نمایندگان صنایع، ادارات و شرکت‌های برون دانشگاه و راه اندازی دفاتر شرکت‌ها در دانشگاه تنها بخشی از فعالیت‌های انجام شده در مسیر استفاده بهینه از پتانسیل استان است.

ملک محمدی گفت :در بخش نوآوری در قطعه سازی و ساخت انواع قطعات صنعتی بخش فولاد قراردادی به ارزش ۱ میلیارد و سیصد میلیون ریال منعقد شده که در حال مذاکره برای انعقاد قراردادی به مبلغ ۳ میلیارد ریال هستیم.

وی ادامه داد: همچنین در بخش مونتاژ و دمونتاژ قطعات چرخ کرین قطعات صنعتی، سرباره‌های فولادی و استفاده از فلای اش در تولید سیمان و همچنین فولاد نیز قرارداد‌هایی جمعا به ارزش ۶ میلیارد و ۸۵۲ میلیون ریال منعقد شده است. در بخش مهندسی معکوس برد‌های الکترونیکی - حتی هیدرولیک – در حال مذاکره و انعقاد قرارداد با شرکت فولاد خوزستان به ارزش تقریبی ۸ میلیارد ریال هستیم.
 
بیشتر بخوانید : توانمندی شرکت‌های دانش بنیان و تأمین کننده قطعات تجهیزات بندری

ملک محمدی به انعقاد قرارداد شرکت‌های فناور مستقر نیز اشاره کرد و گفت: شرکت‌های فناور مستقر در تامین و ساخت قطعاتی همانند مکانیکال سیل (آب بند مکانیکی) صنایع پتروشیمی فاز‌های ۲۲ و ۲۴ پارس جنوبی، طراحی و ساخت دریچه‌های هوشمند الکترونیکی در مزارع نیشکر کشت و صنعت‌ها و بازرسی خطوط لوله مدفون انتقال گاز ناشی از جابجایی دایمی زمین و ارائه راهکار جهت کاهش آن در شرکت گاز استان، قرارداد‌هایی جمعا به ارزش ۴ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال منعقد کرده‌اند.



 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه‌هایی که بلندترین شب را برای کودکان کوتاه می‌کنند
تقویت توان مدیریت بحران در حوزه گردشگری
براثر واژگونی کامیون حمل بتن در محور بیستون یک نفر جان باخت
مه غلیظ صبحگاهی در برخی محور‌های خراسان جنوبی
پروژه قطار شهری باید فعال و دارای روزشمار باشد
وزیر راه و شهرسازی: لباس راهداری نماد ایثار و آرامش است
دورهمی علمی
اجرای طرح خطر سنجی بیماری های غیرواگیردار در دامغان
تأکید بر جایگاه آیین‌های کهن ایرانی
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
یک فوتی و یک مصدوم حادثه گازگرفتگی در فلاورجان
رونمایی از ناوگان جدید راهداری با حضور وزیر راه و شهرسازی
نقش رویداد‌های فرهنگی در توسعه گردشگری
ادامه بارندگی در کشور
اجرای کنسرت «واگویه‌ها» در تالار وحدت
عقیل کشاورز مأمور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد
رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج در مراغه
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
ایران مذاکره برمبنای احترام به حقوق خود را رد نکرده است
وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۳۶ پهپاد اوکراینی خبر داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
۲۰ هزار نفر جذب وزارت بهداشت می‌شوند
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)