پخش زنده
امروز: -
در فاز اول اجرای طرح ملی یاس (یاران آسیب ستیز) در استان خوزستان، پانصد و پنجاه و شش نفر مشمول دریافت آموزشهای امدادی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان گفت : طرح کشوری یاس (یاران آسیب ستیز)، از تاریخ ۱۹ آبان سال ۱۳۹۹ به صورت کشوری کلید خورد که در دی ماه همان سال، در ذیل تفاهم نامه کشوری، تفاهم نامه استانی نیز میان جمعیت هلال احمر و کمیته امداد خمینی (ره) برای اجرای طرح، به امضا در آمد.
رقیه حاجی پور، ایجاد انگیزه در زمینه امداد و کمکهای اولیه، همچنین آشنایی با حوادث و سوانح، ترویج فرهنگ خود امدادی و دگر امدادی، ارتقای سطح دانش و مهارتهای مخاطبان در خصوص امداد و کمکهای اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح و نحوه مقابله با آن را از اهداف طرح ملی یاس عنوان کرد.
به گفته حاجی پور، مخاطبان این طرح که دختران رده سنی ۳۰ تا ۴۰ سال و جوانان ۵ تا ۳۵ سال مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند، به عضویت کانونهای جمعیت هلال احمر استان در آمده و آموزشهای امدادی و دگر امدادی که گامی مهم برای کاهش ضریب آسیب پذیری و عاملی جهت ارتقای سطح تاب آوری اجتماعی به ویژه در مناطق کمتر برخوردار است را، فرامی گیرند.
وی اظهار داشت: عمده آموزشهای ارائه شده در طرح یاس، امداد و کمکهای اولیه، آشنایی با حوادث و سوانح، شیوههای مواجهه و مداخله در بحران و بلایای طبیعی هستند.
بیشتر بخوانید : ترویج فرهنگ نوعدوستی در شعرواره بشردوستی
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان با بیان اینکه فاز اول طرح یاس (یاران آسیب ستیز) به پایان رسیده و فاز دوم آن در حال اجرا ست اضافه کرد: تا پایان فاز اول، ۵۵۶ نفر در سراسر استان خوزستان از آموزشهای ارائه شده در این طرح بهرهمند شدند.