پخش زنده
امروز: -
ایران سرای من است، عنوان برنامهای است که از شبکههای استانی با موضوع برنامههای نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پخش میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، چند روزی است که نامزدها برنامهها و دیدگاههای خودرا از طریق شبکههای استانی به اطلاع مردم میرسانند، امروز هم برنامه انتخاباتی آقای سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی پخش شد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، از زیباهایی بکرطبیعت کردستان سخن گفت و کردستان را یکی از دریچههای صادراتی کشورمان دانست.
سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی که روز جمعه در گفت و گوی تلویزیونی که از سیمای مرکز کردستان پخش شد و با مردم سخن میگفت، دولتش را دولت سلام دانست و افزود: دولت سلام به محیط فکر میکند و شهرستان به شهرستان موضوعات را ارزیابی میکند وبرای توسعه آن گام برمیدارد.
وی بابیان اینکه سعی داریم روش اجرای امور را در کشورتغییر دهیم گفت: دردولت سلام به جای یک پایتخت، ما ۴۸۵ پایتخت طراحی خواهیم کرد یعنی هر شهرستان یک پایتخت.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: که دراین شکل اداره کشور دولت اختیاراتش را به فرمانداران در شهرستانها واگذار میکند وفرماندار باید پاسخگوی مردم باشد.
سیدامیر حسین قاضی زاده هاشمی بابیان اینکه مسئولین استان باید با پیشنهاد و نظر نخبگان استانی انتخاب شوند گفت: مسئولین باید به عنوان وکیل مردم و کارگزار و درخدمت مردم و رسیدگی کننده به امور باشند.
وی که خود را جوانترین نامزداین دوره معرفی کرد، با اشاره به اینکه درکشور ما توانمندیهای بیشماری وجود دارد، ولی روش ادارهی کشور صحیح نیست گفت: رهبر فرزانه ای داریم منابع بسیاری داریم توانمندی های زیادی داریم اما روش اداره کشورمان روش اداره صحیحی نبوده به همین خاطر یک نهضت جوانانه شکل گرفته و بنده نه به عنوان یک کاندیدا و یک نفر بلکه به عنوان نماینده یک جریان فکری که جوانان بپا خواسته شما هستند .
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین دولت سلام را دولتی برای تمامی اقوام و مذاهب و جنسیتهای مختلف دانست و افزود: دردولت من به سیاست زدگی و عدم توجه به اقشار مختلف مردم والسلام میگوییم.
قاضی زاده هاشمی کردستان را مامن مردمانی دلاور و مرزدار معرفی کرد و گفت:شاخصهی اصلی کردستان دامپروری و کشاورزی است ولی این استان از نبود صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی و دامپروری رنج میبرد.
وی گفت: پدیده کولبری درکردستان غیر قابل قبول و رنج آور است ودولتهای مختلف بعد از جنگ نتوانستند برای این استان کاری بکنند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باسلام به مردم بانه به عنوان مرزنشینان غرب کشورگفت: شهرستان بانه با داشتن ۱۲ هزار مرکز خرید و وجود چندین هتل و ۲ سد، ازظرفیت بالایی برای توسعه برخوردار است چراکه نرخ بیکاری دربانه نسبت به جمعیت استان کمتر است و دارای رشد مثبت جمعیتی است.
سیدامیر حسین قاضی زاده هاشمی، کمبود معلم، مهاجرت تحصیل کردههای بانه ایی، افزایش حاشیه نشینی و عدم استفاده از ظرفیت گردشگری را از عمده مشکلات پیش روی بانه ایها دانست.
وی درادامه به مردم بیجار سلام کرد وازظرفیت بالای بیجاردرزمینه تولید گندم نام برد وگفت: برند فرش بیجار جهانی است و این یک مزیت است که باید به آن توجه شود.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بالابودن برخ بی سوادی، مهاجرت مردم به شهرهای اطراف، کاهش نرخ ازدواج، نبود سرمایه گذاری در زمینه کشاورزی و افزایش دام نسبت به مراتع در بیجار را از عمده مشکلات سر راه توسعه بیجار دانست.
سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی همچنین به دهگلانیها سلام کرد و گفت: دهگلان جمعیت روستایی بالایی دارد و مشکل آب شرب از عمده مشکلات مردم این خطه است.
وی همچنین دیواندره را در زمینه اراضی قابل کشت شهرستانی موفق دانست و گفت: کمبود اراضی زیر کشت آبی، مشکل درتاسیسات زیربنایی مخابرات و برق، نبود صنایع تبدیلی دامی از عمده مشکلات و موانع سر راه توسعه دیواندره است.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، سروآباد راشهرستانی موفق درزمینه گردشگری و تاریخی دانست و افزود: منابع آبی فراوانی در این منطقه وجود دارد که باید بابرنامه ریزی صحیح، بومگردی و صنایع دستی را باهم پیوند دهیم.
سیدامیر حسین قاضی زاده هاشمی پدیده سالمندی و کمبود خدمات بهداشتی درمانی به سالمندان را از عمده مشکلات سروآبادیها دانست و گفت: قاچاق، کولبری، و بیکاری و مهاجرفرصتی از دیگرمسائل سروآباد است.
وی مشکل عمده کردستان راعدم تقسیم امکانات به صورت متوازن نام برد و افزود: باید برای پدیده قاچاق و کولبری برنامه مدون و جایگزین داشته باشیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، سقزرا شهرستانی دانست که خوشههای مهم صنعتی تولید فلزات درآن وجود دارد، ولی متاسفانه عدم وجود کارخانه صنایع تبدیلی و تعطیلی کارخانه دخانیات باعث عدم توسعه آن شده است.
سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی سقز را قطب اصلی تولید میوههای دانه دار نام برد و گفت:شغل اصلی مردم سقز دامپروی است.
وی گفت: سقزیها احساس دوگانگی میکنند و این فکر که دولت با آنها هیچ توجهی نمیکند را در سر دارند که متاسفانه به علت عدم تدبیر و وجود جنگ این تبعیض در استانهای مرزی وجود دارد که باید حل شود.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برنامههای دولت سلام را برای سنندجیها از پتانسلهای این شهر آغاز کرد و گفت: سنندج میتواند به قطب گردشگری سلامت تبدیل شود.
سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی سنندج را مامن آداب کردی در کشوردانست و گفت: ما سنندج را به مرکزتوسعه آداب کردی تبدیل میکنیم که باعث افزایش هویت تاریخی مردم کرد میشود.
وی رشد چشمگیرحاشیه نشینی، افزایش طلاق و کاهش بارندگی را از جمله مشکلات مهم سنندج دانست.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید تلاش کنیم که مردم کردستان مشارکت بیشتری در مدیریت استان داشته باشند.
سیدامیر حسین قاضی زاده هاشمی درادامه، با اشاره به وجود سنگهای معدنی بیشمار، مشکل آب را در قروه مهم دانست و گفت: باید این مسئله حل شود.
وی مهاجرفرصتی قروه رانیز یک معضل خواند و گفت: این مسئله باعث شده که طرحهای عمرانی در قروه راکد بماند.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به وجود کامیاران را دارای ظرفیت معدنی دانست و گفت: از زیرساختهای گردشگری کامیاران به خوبی استفاده نشده است.
سیدامیر حسین قاضی زاده هاشمی با سلام به مریوانیها با داشتن دریاچه زریوار، مریوان را مقصدی برای گردشگران و مرکز خرید و فروش کالا دانست.
وی مریوان را بعد از بندر شهید رجائی، شهرستانی با بیشترین حجم ترانزیت خواند و گفت: مریوان میتواند که به پایتخت پاراگلایدرتبدیل شود.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه مریوان در کریدور بزرگراهی قرار گرفته و باید بازارچه این شهررا توسعه دهیم گفت: قاچاق، کولبری، و نبود صنایع تبدیلی از عمده مشکلات مریوان است.
سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی درادامه با اشاره به اینکه ایران با تعدد اقوامش زنده است گفت: قرنهاست که ملت ایران با فرهنگها و آداب و رسوم مختلف درکنار هم زندگی میکنند.
وی درپایان کردستان را نگین توسعهی ایران جدید دانست.