پخش زنده
امروز: -
یک دیپلمات عرب مستقر در برلین گفت: وزیر امور خارجه آلمان، درخواست دیدار سفرای کشورهای عربی با وی را درباره موضوع غزه رد کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از برلین؛ این دیپلمات عرب که نخواست نامش فاش شود به برخی رسانهها گفته است: «مصطفی ادیب» سفیر لبنان با عنوان شیخ السفرای کشورهای عربی در آلمان و به نمایندگی از آنان، دوبار در هفته گذشته دیدار با «هایکو ماس» و گفتگو درباره جنگ غزه را درخواست کرد که وزیر امور خارجه آلمان هر دو را رد کرده است.
دیپلمات عرب به رسانهها گفت: ما تنها میخواستیم دیدگاه و مواضع خود را در قبال جنگ غزه با وزیر خارجه آلمان درمیان بگذاریم، اما هایکو ماس با رد این درخواست، آداب دیپلماتیک را رعایت نکرد، ضمن آنکه وزیر خارجه آلمان موضوع را به معاون خود «میگوئل برگر» ارجاع داد و او نیز تنها حاضر بود با ۶ نفر از این سفرا ملاقات کند.
این منبع دیپلماتیک رفتار هایکو ماس را با سفرای کشورهای عربی مقیم برلین بسیار تحقیر آمیز دانست.
سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان نیز در نشست خبری خود و در پاسخ به دلایل این رفتار هایکو ماس، اظهار بی اطلاعی کرد.
رژیم صهیونیستی از ۱۰ مه جنگی را علیه فلسطینیان در کرانه باختری و غزه آغاز کرد، اما برخلاف تصورات خود با پاسخ موشکی شدید نیروهای مقاومت فلسطین مواجه شد. بر اثر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم فلسطین در سایه سکوت مدعیان حقوق بشر، دستکم ۲۴۸ فلسطینی از جمله ۶۹ کودک، ۳۹ زن و ۱۷ سالخورده به شهادت رسیده و ۱۹۱۰ نفر نیز زخمی شدند.
اقدامات رژیم صهیونیستی برای تخریب و اشغال محله شیخ جراح در بخش شرقی قدس اشغال شده، موجب آغاز دور جدیدی از درگیریها در سرزمینهای اشغالی و ادامه این درگیریها منجر به اعتراضات جهانی به جنایات صهیونیستها شده است. مقاومت فلسطین نیز در پاسخ به تجاوزهای صهیونیستها و حملات به غزه، اقدام به موشکباران سرزمینهای اشغالی کرد.
نهایتا تجاوز وحشیانه صهیونیستها در روز ۲۱ مه به دلیل ناتوانی ارتش رژیم صهیونیستی در مقابله با مقاومت فلسطین و درخواستهای مکرر کابینه این رژیم برای برقراری آتش بس به پایان رسید.
آلمان پیش از این نیز با تحقیق و تفحص سازمان ملل متحد در مورد جنایات جنگی رژیم صهیونیستی مخالفت کرده بود.
گفتنی است مصطفی ادیب از جولای ۲۰۱۳ سفیر لبنان در آلمان بود و در سال ۲۰۲۰ به عنوان نخست وزیر مامور به تشکیل کابینه لبنان منصوب شد، ولی با شکست در تشکیل کابینه، استعفا داد و دوباره به سفارت لبنان در برلین بازگشت.