دانشگاه کردستان و مشارکت ۱۴۰۰
تلاش برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ وظیفه و رسالتی است که دانشگاه کردستان آن را از مسوولیتهای اجتماعی خود میداند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکز کردستان، مشارکت در انتخابات به عنوان رکن مشروعیت و مقبولیت همواره مورد توجه بوده و تشویق به افزایش مشارکت در همه مقاطع زمانی در دستور کار قرار داشته است.
از سویی انتخابات به عنوان بارزترین شیوه و تجلی مشارکت، همواره مورد اهتمام نظریه پردازان علوم اجتماعی و سیاسی و در مرحله بالاتر سیاست ورزان بوده است.
از جمله پرسشهایی که برای هر دو گروه یاد شده از اهمیت مضاعف برخوردار است، تبیین رفتار انتخاباتی مردم و گروههای اجتماعی است.
اساتید دانشکاه کردستان امروز در میزگردی برای بررسی راهکارهای جلب مشارکت حداکثی در انتخابات ۱۴۰۰ گرد هم آمده و تبادل نظر کردند.
تلاش برای تاثیرگذاری و عمل به مسوولیت اجتماعی
رییس دانشگاه کردستان روز چهارشنبه در این میزگرد اظهار داشت: دانشگاه به عنوان اتاق فکر نخبگان به شمار میرود که یکی از رسالتهای آن تاثیرگذاری و عمل مسوولیت اجتماعی است.
رحمت صادقی افزود: در همین زمینه دانشگاه نسبت به پیرامون خود از جمله جامعه محلی، ملی و حتی بین المللی کنشگر بوده و بر اساس ظرفیتهای سخت افزار و نرم افزاری خود از لحاظ فکری اثرگذاری لازم را در جامعه ایفا میکند.
وی، انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال جاری را رویدادهای کلان و اثرگذار در جامعه برشمرد و افزود: دانشگاه کردستان در راستای مسوولیت اجتماعی خود نقش علمی و فکری خود را ایفا میکند که برگزاری این میزگرد هم در همین زمینه است.
رییس دانشگاه کردستان با بیان اینکه دانشگاه کردستان در ۲ محور از انتخابات به معنای عام آن نظرات کلی دارد گفت: در بخش اختصاصی هم دانشگاهیان به ویژه در استان کردستان انتظار و خواستههایی را دارند که انتظار و خواستههای اقوام و مذاهب است.
وی از دانشگاه به عنوان یک نهاد نام برد و گفت: بسیاری از اتفاقات جامعه توسط دانشگاه دنبال میشود و به همین دلیل باید در دولت آینده آزاد اندیشی استقلال و دستاوردهای علمی و تکنولوژی دانشگاهها بیشتر شود.
رئیس دانشگاه کردستان، بی توجهی به علوم پایه در سالهای اخیر را زنگ هشدار و خطر اعلام کرد و گفت: باید برای تقویت علوم پایه برنامه مدونی داشت.
وی تاکید کرد: انتخابات برای رسیدن به جامعه مردمسالار ضروری است.