پخش زنده
امروز: -
تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال برای اجرای طرحهای مصوب اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری مصوب شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزچهارمحال و بختیاری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: طرحهای مصوب اقتصاد مقاومتی این استان در سالهای گذشته و امسال ۳۴ مورد است و نیاز اعتباری برای اجرای این طرحها ۴۵ هزار میلیارد ریال است که تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال آن مصوب شده است.
علی شهریارپورافزود: تامین و انتقال آب در ۱۵ هزار هکتار زمین، تکمیل کلینیک بیماران خاص، راهاندازی ۲۸ واحد صنعتی راکد، توسعه کشتهای گلخانهای و توسعه باغات در سطح هزار و ۴۴ هکتار از مهمترین طرحهای اقتصاد مقاومتی در چهارمحال و بختیاری بهشمار میرود.
شهریارپور افزود: برای اجرای ۲۸ طرح جهش تولید استان ۲ هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال از اعتبارات دولتی پیشبینی شده که تاکنون هزار و ۲۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.
وی گفت:اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی و جهش تولید استان شرایط خوبی در طرحهای زیرساختی مانند راهآهن، جادهها، شهرکها و ناحیههای صنعتی، کشاورزی و حوزههای دیگر ایجاد کرده است.
شهریارپور با اشاره به تلاشهای فراوان برای افزایش نرخ اشتغال در استان گفت: نرخ بیکاری این استان از ۲۰.۸ درصد در سال ۱۳۹۶ به ۱۵.۲ درصد در سال ۹۹ کاهش یافت و در این مدت نرخ مشارکت اقتصادی استان با چهار درصد رشد از ۳۹.۷ درصد به ۴۳.۷ درصد افزایش یافت.
وی افزود: اعتبارات چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹۲ برابر چهار هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال بود که این مبلغ در سال ۱۳۹۶ به ۱۰ هزار میلیارد ریال، سال ۱۳۹۸ به ۱۵ هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال، سال ۱۳۹۹ به ۲۲ هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال و در سالجاری به ۲۹ هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال افزایش پیدا کرده است.
شهریارپور گفت: اعتبارات این استان در فاصله سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ برابر ۱۴۰ درصد و در سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ برابر ۱۸۳ درصد رشد نشان میدهد.
وی افزود:تخصیص اعتبارات چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹۲ برابر ۵۸ درصد بود و در سال ۹۹ به ۸۱ درصد افزایش پیدا کرد.
شهریارپور گفت: در کنار اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استان، ۱۰۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری از منابع مختلف بانکی و سهم آورده متقاضیان در سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ انجام شد.
وی افزود:هدفگذاری این بخش ۸۰ هزار میلیارد ریال بود که ۲۰ هزار میلیارد ریال بیشتر محقق شده است.
شهریارپور افزود: در فاصله سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ از محل رونق تولید، تبصره ۱۸، تسهیلات روستایی و عشایری و اشتغال فراگیر، ۲۶ هزار میلیارد ریال در چهارمحال و بختیاری جذب شد.
وی گفت:در سالهای اخیر سه رویکرد کلی شامل ایجاد اشتغال، رشد تولید و بهبود رفاه نسبی برای توسعه استان در دستور کار قرار گرفته است.