تولید ۶۰ تُن گُل محمدی در لاریجان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از پیش بینی تولید ۶۰ تُن گُل محمدی امسال در منطقه لاریجان این شهرستان خبر داد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، سیدحسین اسلامی گفت: با تلاش کارشناسان جهاد کشاورزی و مرکز جهاد کشاورزی بالالاریجان شهرستان آمل، ۴۰ هکتار زمینهای شیبدار روستاهای نوا (۸ هکتار)، لاسم (۱۲ هکتار) و زیار (۲۰ هکتار) به کشت و توسعه کشت گُل محمدی اختصاص داده شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با پیش بینی ۶۰ تُن از این محصول امسال در منطقه کوهستانی لاریجان افزود: ۴ تُن برای گلاب گیری و بقیه به بازار تهران عرضه میشود.
اسلامی، با بیان اینکه از هر یک کیلوگرم گل محمدی به طور متوسط، یک لیتر گلاب به دست میآید گفت: این محصول در مناطق مرتفع و خشک و ارتفاعات بالاتر از ۲ تا ۳ هزارمتر از سطح دریا کشت شده و استانهایی مانند اصفهان، کرمان، فارس و آذربایجان شرقی از تولیدکنندگان اصلی گُل محمدی در کشور هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل برطرف کردن سرفههای مُزمِن، درمان دردهای شکمی، مشکلات گوارشی، رفع اندوه و غم و اضطراب و نیز درمان افسردگی را از خواص دارویی فوق العاده گُل محمدی برشمرد.