پخش زنده
امروز: -
تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: رجا و امید به خداوند بزرگترین نقطه و مهمترین قانون زندگی امام (ره) بود .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، حجت الاسلام سید حسن خمینی در مراسم بیست و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) ، ضمن خیر مقدم گویی به شرکت کنندگان در این مراسم ، به پنجاهمین سالگرد آغاز قیام باشکوه امام راحل اشاره کرد و افزود: پنجاه سال پیش در چنین روزهایی نهضت بزرگ امام عظیم الشان آغاز و نهضت 15 خرداد نقطه عطفی در تاریخ این سرزمین شد.
وی گفت:امام (ره) 15 خرداد سال 42 را سرآغاز نهضت بزرگ خودشان می دانستند و با تکیه بر این اهمیت، آن روز را عزای عمومی برای همیشه اعلام کردند .
حجت الاسلام سید حسن خمینی با اشاره به فضای نامناسب منتهی به قیام 15 خرداد افزود: فضایی در آن روزها در جامعه ایجاد شده بود که کسی باور نمی کرد در آن دنیایی که دوستان پراکنده و دشمنان در دست دست هم داده اند جریان معنویت گرا و دین دار پیروز شود.
وی به امیدواری امام (ره) به خداوند در برهه های مختلف زندگی و قیام آن حضرت اشاره کرد و گفت:این بعد در درون خود همه تحلیل حادثه 15 خرداد و شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی را دارد و اصلی است که امام با تکیه بر آن وارد عرصه شدند.
حجت الاسلام سید حسن خمینی افزود: ما در زندگی امام هر جا نگاه کنیم رجا و امید به خداوند به عنوان بزرگترین نقطه و مهمترین قانون زندگی ، خود را نشان می دهد .
تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: امام (ره) در شرایطی علم دینداری را در دنیا بلند کرد که در دنیا می گفتند خدا مرده و دین از بین رفته و دوره این سخن ها تمام شده است.
حجت الاسلام سید حسن خمینی حجت الاسلام سید حسن خمینی در ادامه سخنانش در مراسم بیست و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در حرم مطهر آن حضرت افزود: در آن روزگار نه غربی ها دین را در عرصه اجتماع تأثیری می دادند و نه شرقی ها به دین بیش از تخدیر جامعه ارزشی قائل بودند.
وی به سخنان آیت الله شهید مطهری پس از دیدار با امام (ره) در پاریس اشاره کرد و گفت: آن شهید بزرگوار بعد از بازگشت از پاریس به نکته ای از زندگی حضرت امام (ره) اشاره کرد و وقتی از ایشان می پرسند امام (ره) را چگونه دیدی ؟ می گوید "او را در حالی دیدم که چهار ایمان داشت ایمان به خدا ، ایمان به راه خود ، ایمان به مردم خود و ایمان به هدف خود."
حجت الاسلام سید حسن خمینی افزود: خدا ، هدف ، راه و مردم بزرگترین ظرفیتی است که می تواند یک حرکت را به نتیجه برساند.
وی ادامه داد: نتیجه چنین ایمانی امید است و بر این اساس در پیام ها و سخنان حضرت امام (ره) امید به خدای متعال موج می زند و در همه فراز و فرودها ، آنچه حضرت امام را در درون خودش مطمئن می کند امید به فردا ، امید به خداست.
حجت الاسلام سید حسن خمینی گفت: در روزهایی نهضت 15 خرداد در ظاهر شکست خورد و به مرحله ای رسید که حضرت امام را دستگیر کردند ، جلسات حضرت امام را به هم می ریختند و وقتی ایشان در مسجد سخنرانی می کردند ایادی رژیم اذیتش می کردند ، روزی امام را به ترکیه تبعید کردند و بنا به نقلی این یک سال سخت ترین دوران حضرت امام بود اما در همه این لحظات ، امید به خداوند از زندگی امام حذف و کمرنگ نشد و ایشان همچنان به آینده امید داشتند.
وی افزود: در مقابل ، آن روزی هم که فتح و ظفر از راه رسید باز هم ایمان باعث شد غرور، حضرت امام را نگیرد و به محض این که پیروزی فرا رسید هشدار دادند که خرمشهر را خدا آزاد کرد یعنی بدانید من و شما کاره ای نیستیم و تقدیر جهان دست دیگری است و اگر او اراده کند هر آن چه مد و نظرش واقع می شود.
حجت الاسلام سیدحسن خمینی همچنین به ماه رجب اشاره کرد و گفت: ماه رجب ماه امید به رحمت خداست و درس امام برای ما که در طول زندگی مان همواره می توانیم فرا بگیریم و در دل خویش و فرازهای زندگی به آن اتکا کنیم ، همین امید و اتکا به خداست.
وی افزود: آنچه انسان را در لحظات سختی و نیز در لحظات نشاط می تواند در مدار اعتدال نگه دارد ، امید به خدا و امید به آینده و فرداست.
حجت الاسلام سید حسن خمینی با اشاره به انتخابات 24 خرداد گفت: ان شاءالله بتوانیم به حول و قوه الهی به مسئولیت خود در این زمینه عمل کنیم.