پخش زنده
امروز: -
منابع رسانه ای رژیم صهیونسیتی اعتراف کردند در جنگ اخیر غزه این رژیم از امریکا خواست برای تحقق آتش بس دست بکار شود این درخواست گزارش ها مبنی بر کشته شدن نزدیک به یکصد صهیونیست درجریان جنگ و نگرانی از افزایش تلفات را تائید می کند.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت روز پنجشنبه فاش کر در جریان جنگ 12 روزه تل آویو با ارسال پیام به کاخ سفید از جو بایدن رئیس جمهور امریکا خواست تا با مصر تماس بگیرد و از این کشور بخواهد سریعا آتشبس را در غزه برقرار کند.
این روزنامه افزود در این پیام آمده که اگر آمریکا خود نمیخواهد برای این مسئله (آتشبس) پیشقدم شود، پس باید مصریها آن را انجام دهند سپس آمریکا از آن استقبال و حمایت کند.
این اعتراف روشن می کند که بر خلاف فضاسازی رژیم صهیونیستی, همانطور که فرماندهان گروههای مقاومت گفته بودند قادرند برای ماهها به جنگ ادامه دهند از طولانی شدن آن نگرانی نداشته اند و این تل آویو بوده است که از بیم پیامدهای ادامه جنگ دست به دامان امریکا شده تا برای آتش بس به مصر فشار بیاورد.
یکی از پیامدهای ادامه جنگ افزایش شمار تلفات صهیونیست هاست. هر چند مقام های صهیونیست تعداد تلفات را 14 نفر اعلام کرده اند اما نجاح محمدعلی کارشناس عراقی می گوید گزارشگر شبکه دو تلویزیون اسرائیل نتانیاهو را دراین خصوص به دروغگویی متهم کرده است و بسیاری از خبرنگاران صهیونیست با رد این ادعاها, اعلام کرده اند که در این جنگ 97 صهیونیست کشته و 870 صهیونیست دیگر زخمی شده اند که حال برخی از آنها وخیم است.
در جنگ 12 روزه گروههای مقاومت فلسطینی برای اولین بار بیش از 4000 موشک به دوردست ترین نقاط سرزمین های اشغالی از جمله تل آویو شلیک و علاوه بر وارد کردن تلفات جانی وخسارت مالی, صهیونیست ها را روانه پناهگاهها کردند. شدت این حملات وشکست سامانه گنبد آهنین در رهگیری, به بسته شدن فرودگاه بن گوریون و دیگر فرودگاه های این رژیم منجر شد بطوریکه برخی گزارشها حاکیست که اگر فرودگاهها بسته نمی شد چه بسا بسیاری از صهیونیست ها فرار را بر قرار ترجیح می دادند.
گسترش دامنه جنگ به کرانه باختری وسرزمین های اشغالی 1948, همراهی همه فلسطینی ها و کشورهای اسلامی با حماس و به حاشیه رفتن رویکردهای سازشکارانه از مهمترین دستاوردهایی بود که در این جنگ مقاومت به آنها نائل شد.
مطرح شدن دوباره مسئله قدس به عنوان یک موضوع حیاتی برای کشورهای اسلامی و معادله سید حسن نصرالله مبنی بر اینکه دست اندازی صهیونیست ها به قدس به جنگ منطقه ای منجر خواهد شد و حمایت از این معادله از سوی یمنی ها و ملت های مسلمان منطقه از دیگر دستاوردها بود که درصورت ادامه جنگ ممکن بود ابعاد آن فراتر از فلسطین گسترش یابد و به موجودیت رژیم صهیونیستی پایان دهد.
این در حالی است که رژیم صهیونیستی در این جنگ به هیچ یک از اهداف نظامی خود از جمله از بین بردن توانایی نظامی مقاومت دست نیافت ضمن اینکه با هدف قراردادن مجتمع های مسکونی ورسانه ای و به قتل رساندن زنان و کودکان جنگ رسانه ای را نیز به مقاومت باخت.
آشکار شدن حفظ هویت عربی فلسطینی های ساکن سرزمین های اشغالی 1948 و درگیری های داخلی و نگرانی از مهاجرت معکوس از دیگر پیامدهای این جنگ بود که تل آویو را مجبور کرد برای برقراری آتش بس دست به دامان امریکا شود.
علاوه بر اینها, پیامد این جنگ جایگاه نتانیاهو را در صحنه سیاسی متزلزل کرد بطوریکه برای حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی, احزاب سیاسی این رژیم با گرایش های متفاوت مجبور شدند به ائتلافی تن دهند تا نتانیاهو را از قدرت کنار بزنند.
هر چند نفتالی بنت رئیس حزب یمینا که قرار است جانشین نتانیاهو شود در پاسخ به انتقادهای او که گفته بود به راستگرایان خیانت کرده است گفت در صورتی که لازم باشد علیه نوار غزه و لبنان اقدام نظامی خواهیم کرد اما به نظر می رسد این موضع او تنها با هدف مصرف داخلی و راضی کردن راستگرایان بوده باشد چرا که رژیم صهیونیستی به خوبی می داند که در صورت باز شدن جبهه شمالی و جنگ با لبنان دهها برابر اوضاع دشوارتر خواهد شد.
بنابر گزارش وبسایت حیفانیوز, روعی لووی ، شهردار شهرک نیشر در کنفرانس سازمان پیمانکاران در شهر اشغالی حیفا گفت: جنگ بعدی در شمال، ده ها برابر دشوارتر خواهد بود و طی یک روز هزاران موشک به سمت منطقه ما شلیک خواهد شد.
این مقام صهیونیست افزود هر کسی متوجه نشده است که ماه گذشته در عسقلان و اشدود و یفنه چه اتفاقی افتاد، احتمالاً در جای دیگری زندگی می کند. آنچه در این مدت در عملیات غزه دیدیم طی یک روز از جانب حزب الله در حیفا خواهیم دید.
اویگدور لیبرمن وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی نیز گفته بود: آنچه می بینیم, نتایج جنگ با حماس است و اگر ایران و حزب الله وارد جنگ با اسرائیل شوند, چه خواهد شد؟
-----------------------------------------------------
رضا محمدمراد