پخش زنده
امروز: -
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تا زمانی که دولتها به جای رفع علت مشکلات به معلولها توجه کنند مشکلات با تغییر و جابجایی افراد در دولتها برطرف نمیشود.
آقای قاضی زاده هاشمی در حاشیه نشست با روسای ستاد انتخاباتی خود در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: دوره اینکه با تغییر افراد تصور کنیم میتوانیم مشکلات را رفع کنیم گذشته است و تجربههای جهان و دههای اخیر کشور ما طی دهههای اخیر همین را نشان میدهد، در عین حال دوره اینکه یک فردی به عنوان رئیس جمهور بیاید ادعا کند با شمشیر لیزری میتواند بر معضلات چیره شود نیز سپری شده است چرا که رئیس جمهور یک فرد نیست بلکه یک تیم بزرگ و یک جریان و یک فکر است.
وی با بیان اینکه ما در حکمرانی نیازمند امر به معروف و نهی از منکر هستیم گفت: در صورت موفقیت در انتخابات، نهادهایی برای امر به معروف دولت و حکومت ایجاد خواهیم کرد تا به طور مستمر بر عملکردها نظارت داشته باشند، زیرا بالاترین امر به معروف، امر به معروف حکومت است و در این زمینه از فعالان مدنی، رسانهها و قشرهای گوناگون برای نظارت عملکرد دولت دعوت خواهیم کرد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین اشارهای به موفق نبودن برنامههای برخی دولتها کرد و افزود: یکی از مهمترین مشکل در این زمینه این است که دولتها به جای آینده، به گذشته توجه دارند حال آنکه باید مشکلات را در عین حال که از پیش رو برمی داریم نباید اجازه دهیم برای حرکت در مسیر آینده مشکلی به وجود آید.
آقای قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: یکی از مهمترین رکن کارآمدی یک دولت، شفافیت و پاسخگو بودن آن است که اگر چنین شود آن وقت مردمی و در جهت خاص مردم است و این یعنی گام برداشتن در مسیر عدالت و گره گشایی از مشکلات مردم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما برای اصلاح و تغییر مدل حکمرانی آمده ایم نه برای تنها تغییر افراد زیرا اگر فقط افراد بیایند و بروند و تغییری در مدل حکمرانی صورت نگیرد در نهایت اتفاق بنیادی و جدی صورت نمی گیرد.
آقای سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی در جمع رؤسای ستاد انتخابات استان های خود افزود: تغییر افراد در دولت های مختلف نشان داده است که برخی مشکلات همچنان باقی است و مدام بر سر زبان هاست اما ما نیامده ایم به واقعیت ها تن دهیم بلکه با پذیرش واقعیت شرایط را تغییر خواهیم داد.
وی تأکید کرد: پس از بیانیه گام دوم انقلاب که در آن توجه ویژه ای روی جوانان شده بود بر آن شدیم تا با کارشناسان و جوانان با استعداد و در عین حال مجرب درباره وضع کشور وارد شویم و نگذاریم فرمایش مقام معظم رهبری روی زمین بماند.
وی با بیان این که در سال های ابتدایی انقلاب با توجه به روح انقلابی حاکم فضای خاصی بود گفت: متأسفانه بعد از گذشت سال ها در دستگاه های مختلف یک الیگارشی حاکم شد که حاضر نشد فضا را رها کرده و به دیگران بسپارد تا تحول صورت گیرد.
آقای قاضی زاده ادامه داد: ما اکنون شاهد استبداد رسانه ای هم هستیم چرا که برخی می خواهند فضای خاصی ایجاد کنند به طور مثال در فضای انتخابات یک حرفی بزنند تا دیگری جواب آن ها را بدهد تا دیده شوند و حرف ها و مطالب زردی همچون حجاب و ارتباط با آمریکا و دوچرخه سواری بانوان که اصلا دغدغه و مشکل اصلی کشور نیست بیان می کنند در حالی که رنج مردم مسایلی همچون اشتغال و تبعیض و فساد است .
وی گفت: من برای شهرت و دیده شدن نیامده ام اتفاقا سیزده سال نماینده مجلس بوده ام و برخی نماینده ها بودند که با اقداماتی در همان سال اول شهره جهانی شدند در حالی که روحیه اصلی من درون گرایی است تا برون گرایی اما احساس وظیفه کردم که باید برای موفقیت ایران مدل حکمرانی تغییر کند.