پخش زنده
امروز: -
معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان از راه اندازی پروژه بی خطر سازی پسماند عفونی شهر اراک خبر داد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان از راه اندازی پروژه بی خطر سازی پسماند عفونی شهر اراک خبر داد .و گفت : از این پس شاهد دفن بی خطر پسماندهای عفونی در شهر اراک هستیم .
مهدی مصطفوی گفت: مدیریت پسماندهای عفونی و بیمارستانی به دلیل دارا بودن پتانسیل عفونت زایی و وجود زایدات خطرناک دارای اهمیت بسزایی است وعدم توجه به مدیریت و کنترل این نوع پسماندها درمراحل مختلف تولید، ذخیره سازی، جمع آوری، حمل و نقل و دفع نهایی مشکلات متعددی را ایجاد میکند به طوری که پیامد آن، محیط زیست و سلامتی انسان را در معرض خطر جدی قرار می دهد.
وی افزود : با پیگیری های انجام شده و محوریت کارگروه مدیریت پسماند استان ، جمع آوری ، حمل و بی خطر سازی پسماندهای عفونی مراکز درمانی ، مطب ها، کلینیک ها و درمانگاههای شهر اراک عملیاتی گردید.
وی افزود: کلیه بیمارستانهای استان دارای دستگاه بیخطر ساز پسماندهای عفونی ( اتوکلاو ) هستند و مخاطرات این بخش مربوط به پسماندهای عفونی بخش خصوصی و مراکز درمانی و تشخیصی بود که با پیگیریهای لازم دستگاههای متولی ، سیستم بیخطر ساز مرکزی برای سترون کردن پسماندهای عفونی مراکزدرمانی خصوصی شهراراک در سایت دفع و دفن پسماند شهرداری با سرمایه گذاری بخش خصوصی اجرایی گردید و از این پس شاهد دفن بی خطر پسماندهای عفونی در شهر اراک هستیم .
مصطفوی بیان کرد: همچنین لندفیل مهندسی پسماند عفونی در سایت دفع و دفن شهرداری اراک نیز با ایجاد زیر ساختهای فنی و ایزوله توسط سازمان مدیریت پسماند شهرداری درمدار فعالیت قرار گرفت .
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان با اشاره به تولید روزانه حدود 5 تن پسماند عفونی در اراک ابرازامیدواری کرد: با بهره برداری از این دو پروژه مدیریت پسماند در شهر اراک ، کلیه پسماندهای عفونی به روش کاملا اصولی و طبق ضوابط مدیریت پسماندهای پزشکی و وابسته بیخطر و مدیریت میگردد.