در پی تکرار ادعای آمریکا ضد چین
گروه رسانهای چین: آمریکا چهره زشت خود را نمایان کرد
بسیار مضحک است که برخی سیاستمداران و رسانههای آمریکایی تلاش میکنند با اظهارات و اقدامات غیرعلمی با عنوان "نشت آزمایشگاهی" ویروس کرونا، چين را بدنام کنند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از تلويزيون سي سي تي وي، گروه رسانهای چین (CMG) در تحلیلی در روز دوشنبه خاطر نشان کرد: سیاستمداران آمریکایی بار دیگر بازی سیاسی به اصطلاح "نشت آزمایشگاهی" ویروس کرونا را در پیش گرفته اند که تنها چهره زشت آنها را در اجرای این نمایش مضحک نمایان کرده است.
خلاصه بخشهایی از این تحلیل به شرح زیر است:
مایک رایان مدیر اجرایی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت روز جمعه در کنفرانسی خبری درباره کووید ۱۹ گفت: "سیاست، تحقیقات را درباره منشاء شیوع این ویروس مسموم کرده است. "
این اظهارات با انتقاد گسترده جامعه بین المللی از برخی سیاستمداران آمریکایی که بار دیگر لفاظیها را درباره "نشت آزمایشگاهی" در پیش گرفته اند، انعکاس یافت.
بدون تردید جامعه علمی درباره این موضع گیری آمریکا انتقاد دارد، زیرا یک سال گذشته این ادعای آمریکا به طور کامل رد شد.
در آن زمان، دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا نیز بیانیهای درباره منشا شیوع کووید ۱۹ صادر و ادعا کرد که این دفتر"با اجماع گسترده علمی مبنی بر این که ویروس کرونا ساخت بشر نبوده یا اصلاح ژنتیکی نشده است" موافق است.
سازمان جهانی بهداشت در ماه مارس و در پی چندین سفر به چین برای رهگیری منشا شیوع کووید ۱۹, گزارشی را منتشر و تائید کرد که این "بسیار بعید است" که این ویروس از یک آزمایشگاه نشت کرده و به انسان سرایت کرده باشد.
با این حال بسیار مضحک است که برخی سیاستمداران و رسانههای آمریکایی تلاش میکنند از اقدامات غیرعلمی برای بدنام کردن چین استفاده کنند.
از جو بایدن رئیس جمهور آمریکا که به جامعه اطلاعاتی این کشور ۹۰ روز فرصت داده است درباره منشا ویروس کرونا تحقیق کند تا مایک گوردون که در مقالهای در روزنامه وال استریت ژورنال بین یک کارمند بیمار در آزمایشگاه ووهان چین و شیوع کووید ۱۹ ارتباط برقرار کرده است، هر دوی آنها انگیزهای جز دسیسههای سیاسی نداشته اند.
لازم به ذکر است که مایکل گوردون در سال ۲۰۰۲ نیز در روزنامه نیویورک تایمز گزارشی را منتشر و از وجود سلاحهای کشتار جمعی در عراق حمایت کرد.
برخی سیاستمداران و رسانههای آمریکا به همه انواع تاکتیکها متوصل شده اند تا همان مسائل قدیمی با انگیزههای سیاسی مطرح کنند.
کاوانگ استاد دانشگاه جورج تاون در مصاحبهای گفت، اگر راهی وجود داشته باشد که به اعتبار چین در دنیا آسیب وارد شود، دولت آمریکا از همه ابزارها برای رسیدن به این هدف استفاده خواهد کرد.
در یک سال گذشته، چین نخستین کشوری بود که ویروس کرونا را تحت کنترل درآورد و به لطف تصمیمهای سیاسی دقیق و اقدامات پیشگیری و کنترل علمی توانست اقتصاد خود را احیا کند و در مبارزه جهانی علیه این بیماری همه گیر همکاریهای بسیار زیادی داشته است.
با این حال، برخی از سیاستمداران آمریکایی که تمایل دارند به منافع سیاسی خودخواهانه دست پیدا کنند، هیچ تأملی نشان نمیدهند و نمیخواهند از کارهای ناشایست خود توبه کنند، تلاش میکنند توجه جهانی را به شکل دادن به "فشار اخلاقی بین المللی" علیه چین معطوف کنند و شکستهای خود را در مدیریت این بیماری همه گیر پنهان و زمینه را برای یک رقابت بزرگ قدرت برای دوره پیش از این بیماری همه گیر فراهم کنند.
دروغگو هرگز نمیتواند حقیقت را پنهان کند
بر اساس مقاله وب سایت رسمی نیچر که محققان علمی- فن آوری به طور مشترک علیه شایعه درباره به اصطلاح "نشت آزمایشگاه" آن را منتشر کردند، دومنیک دویر استاد دانشگاه سیدنی که همراه با دانشمنداني از چندین کشور دیگر برای چهار هفته و برای انجام ماموریت سازمان جهانی بهداشت در ووهان چین بود، خاطر نشان کرد که هیچ شاهدی وجود نداشت که اثبات کند ویروس کرونا از این آزمایشگاه نشت کرده است و چین فعالانه از تحقیقات سازمان جهانی بهداشت درباره منشا شیوع این ویروس حمایت کرده است.
در مجمع هفتاد و چهارم سازمان جهانی بهداشت، نمایندگان از بسیاری از کشورها خاطر نشان کردند که چین نه تنها توالی ژنتیکی ویروس کرونا را در شیوع این بیماری در مرکز شهر ووهان به اشتراک گذاشته است، بلکه واکسیناسیون سایر کشورها را نیز ارتقا میبخشد و از مبارزه جهانی برای مهار کردن این ویروس حمایت کرده است. این یک اجماع علمی و بین المللی است.
سیاستمداران آمریکایی بار دیگر بازی سیاسی " نشت آزمایشگاهی" را به راه انداخته اند که نتیجهای جز آشکار شدن چهره زشت خود آنها در پی نخواهد داشت.