دبیر ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا:
مردم از سفرهای نیمه خرداد چشمپوشی کنند
دکتر سعید کشمیری گفت: برای تعطیلات روزهای پیش رو هر استان و هر شهرستانی با هر رنگی که باشد رفتوآمد به آن ممنوع است و از مردم میخواهیم که از مسافرت چشمپوشی کنند.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا استان بوشهر گفت: از ظهر ۱۲ تا ۱۷ خرداد رفتوآمد بین استانی با هر رنگی که باشد ممنوع است و از ورود غیربومیها جلوگیری میشود.
دکتر سعید کشمیری افزود: محدودیتهای رفتوآمد هم اعمال خواهد شد و سفر به شهرستانهای قرمز یک میلیون و سفر به شهرستانهای نارنجی و شهرستانهای زرد که در این دوره افزوده شده ۵۰۰ هزار تومان جریمه در پی دارد. محدودیتهای شبانه هم برقرار است تا از جابهجایی جمعیت و گسترش ابتلا به کرونا جلوگیری شود.
او گفت: با وجود اینکه موج چهارم کرونا در کشور مهار شده، اما همچنان نگرانیهایی در جنوب و شرق کشور یعنی استانهای سیستانوبلوچستان، هرمزگان و کرمان و یک استان غربی [کرمانشاه]بهدلیل گونه جهشیافته هندی وجود دارد و روند کاهشی خوبی ندارند؛ به همین دلیل جابهجایی جمعیتی و سفر ممنوع شده و ما هم از مردم میخواهیم که از سفر در روزهای تعطیل پیش رو چشمپوشی کنند.
دبیر ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا افزود: در استان بوشهر نیز درکل شاهد روند کاهشی هم در بخش ابتلا و هم در بخش بستری هستیم، ولی برخی از شهرستانها مانند دیر و کنگان روند مناسبی ندارند و محدودیتهای بیشتری در این دو شهرستان اعمال میشود.
دکتر کشمیری یادآور شد که پارسال موج اصلی کرونا در استان بوشهر از خرداد شروع شد و در تیر به اوج خود رسید و با توجه به شرایط اقلیمی حاکم بر استان مانند گرمای هوا، بازپخش هوای کولر در فضاهای دربسته و نبود تهویه مناسب، باید مراقبت بیشتری کنیم تا درگیر موج پنجم نشویم، زیرا استان ما در معرض خطر است.
دبیر ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا درباره شرایط شهرستانهای استان هم گفت: در شهرستان بوشهر روند کاهشی متوقف شده و باید بیشتر مراقب بود. تنگستان نیز روند خوبی دارد، اما هفته پیش این روند متوقف شده است. جم و دشتستان هم روند کاهشی خوبی دارند، اما متأسفانه دیدیم که در مراسم خاکسپاری یکی از هنرمندان دشتستانی جمعیت بالایی شرکت کرده بودند که اصلاً رفتار خوبی نبود.
کشمیری ادامه داد: شرایط در دشتی مطلوب نیست. کنگان قرمز شده. دیر هم قرمز شده که زنگ خطری برای این شهرستان است، بهویژه در دوراهک که اگر نیاز باشد حتی باید قرنطینه شود. در عسلویه هم، چون همسایه شهرستان پارسیان هرمزگان است باید مراقب بیشتری در آن بشود؛ البته مردم این شهرستان استقبال خوبی از واکسیناسیون ندارند که نگرانکننده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی افزود: در گناوه و دیلم هم کنترل خوبی صورت گرفته و روند کاهشی نشان داده است.
دکتر کشمیری گفت: در برگزاری آزمونهای دانشآموزان پایههای نهم و دوازدهم نیز شیوه نامههای بهداشتی بهخوبی رعایت شد، بهویژه در شهرستانهای گناوه و جم که بهترین عملکرد را با درصد بالای رعایت داشتند که از آموزشوپرورش قدردانی میکنیم که این دغدغه و نگرانی پدر و مادرها را بهخوبی برطرف کرد.
او با اشاره به این که سوشهای هندی و آفریقایی ما را تهدید میکند، افزود: عادیانگاری بزرگترین ضربه را به ما خواهد زد و ممکن است ابتلاها را آسانسوری بالا ببرد و همه بهویژه در بازارها باید رعایت بیشتری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خبر داد که پس از واکسیناسیون شاهد کاهش ابتلا و مرگومیرها بهویژه در گروه درمانی هستیم و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک گروههای در معرض خطر را نیز واکسینه کنیم.
او همچنین هشدار داد که در تبلیغات انتخاباتی نباید تجمعی شکل بگیرد تا در گسترش موج جدید نقش داشته باشد.