پخش زنده
امروز: -
سرمربی تیم فوتبال گل ریحان البرز با اشاره به مشکلات پیش پای تیم گفت گل ریحان تنها مانده و به حال خود رها شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، محمود شافعی افزود: امروز گل ریحان تنها مانده و هیچ مسئولی نیز به کمک این تیم نمی آید تا شاید بتوان گره ای از مشکلات آن کاست.
شافعی ادامه داد: از استاندار، شورای شهر، شهرداری و دیگر مسئولان استان می خواهیم جلسه ای فوق العاده برای بررسی مشکلات تیم گذاشته تا شاید در این چند هفته باقیمانده به پایان رقابت ها بتوانیم سهمیه البرز در رقابت های لیگ دسته یک را حفظ کنیم.
وی افزود: این کمترین خواسته برای نجات تنها تیم البرزی در رقابت های لیگ دسته یک فوتبال کشور است، بایستی شرایطی را بوجود آوریم که گل ریحانی ها بتوانند آبرومندانه در رقابت ها حضور یابند.
سرمربی گل ریحان البرز ضمن تقدیر از مدیر کل ورزش وجوانان البرز گفت: تیم به حال خود رها شده و هیچ دادرسی ندارد باید همه پای کار برای نجات تیم بیایند.
گل ریحان تنها نماینده فوتبال البرز در رقابت های لیگ دسته یک کشور است.
این تیم هم اکنون در قعر جدول لیگ و در یک قدمی سقوط به لیگ دسته ٢ کشور قرار دارد.