مدیرکل آموزش و پرورش فارس:
اردوگاههای دانش آموزی مکانی برای رشد مهارتها
اردوگاههای دانش آموزی مکانی امن برای غنی سازی اوقات فراغت،مهارتهای پنهان و آشکار دانش آموزان است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس گفت: این اردوگاه دارای قدمتی بیش از ۵۰ سال است و در سال ۱۳۵۰ افتتاح شده و در این مدت دانش آموزان زیادی از این مکان بهرهمند شدهاند.
فرهاد اسماعیلی افزود: اردوگاه فضایی است که زندگی واقعیتر واقعیت خود را در آن بروز میدهد و این خود از لحاظ تربیتی بسیار مهم است خصوصا برای کسانی که میخواهند آثار کار تربیتی خود را ببینند یا یک کار تربیتی انجام دهند و در واقع یک فرآیند اجتماعی شدن در اردو طی میشود و درش زندگی است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین چراغ راه و قطب نمای نظام تعلیم و تربیت است، گفت: از آنجا که سند تحول بنیادین سندی جامع است باید نگاه جامعی در اجرایی شدن به آن به دور از شعار داشته باشیم.
او با اشاره به راهکار ۶.۶ سند تحول بنیادین گفت: در این بند به ایجاد یک شبکه یادگیری که به هم مرتبط هستند و ارتباط مدرسه به این شبکه یادگیری اشاره دارد که عناصری مانند پژوهش سرا و اردوها را تعریف میکند و اردوها را به عنوان یکی از راهکارها و شبکه در هم تنیده یادگیری معرفی میکند.
اسماعیلی همچنین افتتاح سالن شهید دستغیب را گامی عمیق و مهم در اجرایی کردن سند تحول بنیادین دانست و گفت: اگر چه این گام در سطح کلان کوچک است، اما اگر این گامها گام به گام برداشته نشود حرکت رو به جلویی نخواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: از آنجا که دانش آموزان ما در دوران کرونا در قرنطینه و شرایط سختی به سر میبرند باید آمادگی کامل داشته باشیم که در دوران پساکرونا به بهترین نحو پذیرای نیازهای آنها باشیم و امیدوارم بتوانیم از این فضا برای تقویت روحیه آنها به بهترین نحو استفاده کنیم.