پخش زنده
امروز: -
برخورد قطار باری مراغه - مهاباد با یک دستگاه خودرو وانت، خسارت جانی نداشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، فرمانده پاسگاه پلیس راه آهن مهاباد گفت: این سانحه دیروز و درکیلومتر ۶۷۳ در نزدیکی منطقه "قزقلعه" زمانی روی داد که یک دستگاه وانت مزدا ۲ کابین در حال عبور از یک گذرگاه غیرمجاز بود.
بهنام حسینی افزود: در این صحنه راننده از داخل خودرو خارج شده بود و به همین دلیل آسیبی ندید.
فرمانده پاسگاه راه آهن مهاباد افزود: این قطار باری که قصد داشت در ایستگاه راه آهن مهاباد بار پتروشیمی حمل کند پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه معطلی به مسیر خود ادامه داد.
حسینی با بیان این که بارها به روستاییان همجوار مسیر ریل قطار توصیه شده است برای عبور از گذرگاه های مجاز استفاده کنند تا حوادث این چنینی رخ ندهد، گفت: این حادثه متاسفانه در گذرگاهی روی داد که توسط ماموران راه آهن مسدود شده بود.
وی تاکید کرد: در مسیر خط آهن به فواصل ۵۰۰ تا یک کیلومتر گذرگاه های مجازی برای تردد روستاییان و کشاورزان تعبیه شده است که گاهی رانندگان خودروها از این گذرگاه ها عبورد نمی کنند.