تاکیدبر افزایش ۲ درصدی یارانه تسهیلات طرح های جهش تولید
استاندار تهران با تاکید بر افزایش ۲ درصدی یارانه تسهیلات پروژههای جهش تولید گفت: افزایش سقف تسهیلات برای اتمام پروژهها ضروری است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، آقای انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی با موضوع کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه گذاری مشترک افزود: با توجه به افزایش تورم و افزایش قیمت لوازم مصرفی پروژههای جهش تولید بایستی سقف تسهیلات اضافه شود و یارانه تسهیلات نیز ۲ درصد افزایش یابد و این موضوع در سازمان برنامه و بودجه باید تایید شود.
وی گفت: اهمیت کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری فعالیت بیشتری را میطلبد و هرکدام متولی خاصی دارد و شرح وظایف نیز ابلاغ شده است.
استاندار تهران افزود: دو کمیته اقتصاد مقاومتی و سرمایهگذاری نیز مشخص شده است تا فعالیتها روانتر پیش برود، بعلاوه جلسات اقتصاد مقاومتی نیز باید به صورت متناوب برگزار شود.
اجرای ۴۳ طرح جهش تولید در استان تهران
استاندار تهران از افتتاح ۴۳ طرح جهش تولید در بخش کشاورزی ، صنعت ، گردشگری و صنایع دستی و دانش بنیان در شش ماه نخست امسال خبر داد.
آقای انوشیروان محسنی بندپی درباره اشتغال و سرمایه گذاری در استان تهران افزود : 90 درصد این پروژه ها (43 طرح پروژه جهش تولید) در شش ماهه نخست امسال افتتاح خواهد شد ، بقیه طرح ها نیز با زمانبندی مشخص شده تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری میرسد.
وی با بیان اینکه ۲۱ طرح استان در حوزه جهاد کشاورزی است ادامه داد : ۹ طرح نیز در حوزه صنعت است که سه طرح مربوط به شهرکهای صنعتی است .
استاندار تهران گفت : سه طرح در حوزه دانش بنیان به بهره برداری می رسد که دو طرح به سرانجام رسیده است و یک طرح دیگر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد .
محسنی بندپی افزود : ضمن اینکه ۱۰طرح جهش تولید نیز در حوزه گردشگری است که 9 طرح آن در شش ماه نخست امسال به بهرهبرداری می رسد.
تسهیل شرایط سرمایه گذاری در استان تهران اولویت دارد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران بر لزوم توجه بیشتر به سرمایه گذاری در استان تهران و تسهیل شرایط تاکید کرد.
حشمت الله عسگری در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با موضوع اقتصاد، اشتغال و سرمایه گذاری افزود : انتظار این است که این کارگروه (اقتصاد ، اشتغال و سرمایه گذاری) در حوزه های کلان اقتصادی استان رصد، پایش و چاره اندیشی کند در این زمینه بهبود فضای کسب و کار اهمیت زیادی دارد .
وی ادامه داد: در شاخص بهبود فضای کسب و کار که چندین مولفه دارد، استان تهران در بین استانهای دیگر وضعیت مناسبی ندارد که باید توجه به این مسئله در دستور کار قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت : کارگروه زیربنایی به سبب زمانبر بودن و طولانی بودن روند استعلامات باید شرایط را تسهیل کند ؛ همچنین در مورد ترکیب منابع رشد اقتصادی استان تهران در بخش منابع بانکی و مالیاتی ، بخش زیادی از مالیات از تولیدکنندگان رسمی اخذ میشود که نیاز به تجدید نظر دارد.
وی افزود : در زمینه کشاورزی به ویژه موضوع گلخانه ها برنامه مدونی داشته باشیم و در مورد سرمایهگذاری خارجی نیز باید وقت گذاشته شود و مباحث در کارگروه مطرح شود.