به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حدود ۶۰۰ موسیقی دان از کشورهای مختلف در نامه سرگشاده ای، از دیگر هنرمندان خواستند در تحریم رژیم صهیونیستی و ابراز همبستگی با فلسطین، به آنان ملحق شوند.
روزنامه اینترنتی رأی الیوم در گزارشی به قلم زهیر أندراوس از ناصره واقع در سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ میلادی نوشت: این ششصد موسیقی دان در نامه سرگشاده خود اعلام کردند ما به عنوان موسیقی دان نمیتوانیم ساکت بمانیم و در شرایط کنونی لازم است که از فلسطین حمایت کنیم. ما از همتایان خود دعوت میکنیم آشکارا بر همبستگی و همدردی خودشان با ملت فلسطین تأکید کنند. آنان تصریح کردند سکوت، همدستی با جنایات جنگی صهیونیستهاست و سکوت، یک گزینه نیست.
این هنرمندان افزودند: از شما میخواهیم در مخالفت با عملکرد هر مؤسسه فرهنگی صهیونیستی، به ما ملحق شوید و قاطعانه از ملت فلسطین و حق انسانی آن در حاکمیت و آزادی حمایت کنید.
کمیته ملی فلسطینی تحریم اسرائیل و خارج کردن سرمایهها از آن هم بیانیهای صادر و از مردان و زنان ملت بزرگ فلسطین خواست به پویشهای مختلف تحریم ملحق شوند و پاکسازی بازارهای فلسطینی را از تولیدات اشغالگران تشدید کنند.
این بیانیه تأکید کرد تحریم، شکلی اصیل و ریشه دار از اشکال مقاومت مردمی فلسطین است که مکمّل اشکال دیگر مقاومت است و به عنوان یک بخش از پاسخ به قتل عامهای اشغالگران ظالم اسرائیلی و تجاوزش به ملت ما در سراسر فلسطین اشغالی است، جایی که نافرمانی مدنی در حال گسترش است و اشکال مقاومت در برابر نظام استعمارگر شهرکسازی و آپارتاید اسرائیل در حال افزایش است.
در ادامه این بیانیه آمده است: علاوه بر اهمیت اقتصادی، تحریم در اصل بیانگر مخالفت با استعمارگران و تولیدات آنها و هر آن چیزی است که به آن مربوط میشود. تحریم همچنین یکی از بازارهای مقاومت است که همگان میتوانند در آن شرکت کنند.
بیانیه افزود: بازار فلسطین پس از آمریکا، دومین بازار برای اشغالگران است و همین باعث شده است اشغالگری یک طرح سودآور اقتصادی برای اسرائیل باشد. بازار فلسطین ۵۵ درصد از مصرفش را از اشغالگران وارد میکند که سالانه چهار و نیم میلیارد دلار میشود.
تحریم اقتصادی از قدیمیترین شیوههای مقاومت است که ملت فلسطین از ابتدای قرن بیستم از آن در مقاومتش با استعمارگران انگلیسی استفاده کرده است. استعمارگران انگلیسی، همدست استعمارگری شهرکسازی صهیونیستها در فلسطین بودند و تحریم در مراحل سرنوشت ساز در مبارزه ما مانند انقلاب بزرگ سالهای ۱۹۳۶ تا ۱۹۳۹ و انتفاضه سنگ در سال ۱۹۸۷ تا ۱۹۹۳ و انتفاضه الاقصی، جلوه گر شد.
در ادامه بیانیه آمده است: شرکتهای اسرائیلی از شرکت کنندگان اصلی در سیاستهای دشمن صهیونیستی هستند که هدف از این سیاستها نیز محروم کردن ما از حقوق ملی و حذف وجود ما از سرزمین ماست. به همین سبب اقدام ما به عنوان افراد، گروهها، مؤسسات و شهرداریها در تحریم کالاهای دشمن صهیونیستی در حالی که این کالاها جایگزین دارد به خصوص کالاهای لبنیاتی، یک ابزار مضاعف و آسان برای مقاومت در برابر تجاوز مداوم به ملت ما و تلاش برای تضعیف آن است تا بتوانیم حق مان را در آزادی ملی و بازگشت و حق تعیین سرنوشت بگیریم. با تحریم کالاهای اشغالگران، دست از حمایت از آنان برداریم ... دشمنت را تحریم کن.