پخش زنده
امروز: -
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بخشی از قضاوتهای مردم ناظر به کارآمدی نامزدهای انتخاباتی در حوزههایی است که ایفای وظیفه کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای الیاس نادران در گفتگو با پایگاه khamenei.ir درباره اهمیت واقع بینی در شعارها و برنامههای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: نامزدهای ریاست جمهوری از مراحل مختلف عبور میکنند و صلاحیت شان در شورای نگهبان تایید میشود بنابراین افراد ناشناختهای نیستند.
وی گفت: این افراد سابقههای مختلفی در قوا و حوزههای مدیریتی مختلف در صحنههای مختلف دارند و طبیعتا بخشی از قضاوت مردم ناظر به کارآمدی این افراد در حوزههایی است که ایفای وظیفه کردند و اینکه آیا در این حوزهها موفق بودند یا نه؟ آیا دغدغههای مردم را داشتند یا نه؟ آیا آنچه که مدعی هستند توانستند کاری انجام دهند یا نه؟ و مجموعه اینها میتوانند مردم را قانع کنند و البته که بخشی از آنها هم بر میگردد به میزان واقع بینی شعارهایی که داده میشود.
وی گفت: اگر من ادعا کنم که یک شبه همه مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور را حل میکنم، طبیعی است این کار شدنی نیست و این ادعا را مردم به راحتی نمیپذیرند بنابراین هم سابقه مدیریتی افراد و هم واقع بینی در شعارها، برنامهها و منسجم بودن فعالیتها میتواند کمک کند، به نظر من اگر جلسات کارشناسی به تضارب آرا گذاشته شود نه منحصرا در نقد برنامههای دیگران در ارائه درست چارچوب برنامههایی که نامزدها دارند، میتوانند مردم را قانع کنند که این فرد آیا توانمندی فردی و جمعی را با تیمهایی که میخواهد داشته باشد در مجموعه دارد یا ندارد؟
نادران در پایان تاکید کرد: بنابراین تیم مدیریتی کسی که میخواهد مسئولیت بگیرد میتواند کمک کند به اقناع مردم در اینکه این کارآمدی در این نامزد و مجموعه مدیریتی وجود دارد یا نه؟
---
هر یک از نامزدان احراز صلاحیت کسب مقام ریاست جمهوری برای مدیریت کلان کشور و کسب مقام نمایندگی ملت برای تصویب قوانین این مدیریت کلان در مجلس شورا باید با سوگند تعهد کنند که پس از انتخاب در تمام مدت مدیریت کلان خود بر کشور و تمام مدت نمایندگی خود از ملت برای تصویب قوانین این مدیریت به اصولی که ذیلا یاد می شوند صادقانه پایبند خواهند بود و صادقانه مطابق با اصول و ضوابط شرعی و قانونی کشور داری عمل و رفتار خواهند کرد و صادقانه تاوان یا جبران کاستیهاو زیانهایی را کد در طول این مدیریت و نمایندگی عمدا یا بعلت بی تفاوتی و سهل انگاری به کشور و مردم وارد می کنند بنحوی که همین اصول و ضوابط شرعی و قانونی پذیرا و متحمل خواهند شد:
1- اعتراف و تعهد به پایبندی و عمل به اصل قرآنی : « هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُمْ مَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا ... »ٌ ﴿ آیه ۲۹ سوره بقره ﴾ که جمعیت بومی هر سرزمینی را در محدوده ی متعارف به کشور که ملت نامیده می شود مالک اعتباری آن سر زمین و مالک اعتباری داراییهای آن سرزمین اعلام می کند
2- اعتراف به اصل عقلی که ملت تنها ستون فقرات و حافظ بی جایگزینی برای و جود و بقا و دوام هر کشور و نظام حاکم بر کشور است و وجود هر کشور و هر نظامی بدون وجود ملت بلحاظ عرف انسانی و قوانین محلی و بین المللی هیچ معناومفهوم وجودی نمی یابد
3- اعتراف به اصل ضرورت تعهد به مدیریت همه ی ثروتهای و داراییهای ملی با تقید به امانت داری ضابطه مند در توزیعی عادلانه و با دوری از هرگونه اسراف و تبذیر در تامین و تضمین همه ی نیازهای کشور داری و تامین و تضمین همه ی نیازهای زندگی عزتمند و شرافتمندانه ملت که بنا بر دو اصل قرآنی و عقلی مذکور صاحب اصلی کشور و ثروتها و داراییهای کشور است
4- در هر کشور و نظامی اگر صادقانه و عالمانه حد اکثر ایمان و اعتراف و تعهد و پایبندی و عمل به اصول فوق وجود داشته باشد می توان اطمینان داشت که چنین کشور و نظامی با هم بستگی ملی از حد اکثر نظم و آرامش و آسایش و امنیت بر خوردار خواهد بود.
5- در راس همه ی اصول فوق ایمان به نقش خداوند و رهنمودهای ارزشی انسان ساز حیات بخش او و توکل صادقانه به یگانه ذات اقدس دانا و حکیم مطلق او شرط اساسی بی بدیل پیاده شدن صادقانه ی اصول فوق است.