عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:در حال حاضر سواد رسانه ای مردم نسبت به گذشته بیشتر شده است لذا اگر فردی در این انتخابات بساط افشاگری راه بیندازد مردم پس می زنند؛ الآن دوره ای است که حرف افرادی که طرح مشخص برای عبور از مشکلات موجود داشته باشند، خریدار دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای صفارهرندی در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره دفاع مقام معظم رهبری از تصمیم های شورای نگهبان گفت: مقام معظم رهبری از نهادهای رسمی و قانونی نظام مانند دفاع از دولت، مجلس، دفاع از یک نهاد انقلابی که در خدمت مردم است و گاهی یک جایگاه مهم مثل شورای نگهبان که به نوعی نقش دروازه بانی برای کل نظام را دارد، دفاع می کنند.
وی افزود: شورای نگهبان در انتخابات شوراها نقش ندارد اما در انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و خبرگان نقش شورای نگهبان برجسته است.
وی ادامه داد: نهادی مانند شورای نگهبان در همه نظام ها وجود دارد فقط اسم آن متفاوت است مثلاً دیوان عالی امریکا از 9 نفر تشکیل شده و حرف آنها قاطعیت دارد ولی اعضای شورای نگهبان 12 نفر هستند و اینکه 12 نفر اعضای شورای نگهبان می خواهند خواسته های خودشان را تحمیل کنند در واقع اتفاق نیفتاده است و اعضای شورای نگهبان افراد صالح ، فقهای عادل و حقوقدان هایی هستند که از معبر قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی عبور کرده اند.
آقای صفارهرندی گفت: رابطه ای بین مردم و احزاب سیاسی با یک معنایی وجود ندارد و با معنایی دیگر، ما تشکیلات سیاسی به معنی حزب نداریم.
وی افزود: ما بخش دل آزار و دعواها را از حزب داریم ولی از فوایدی که تشکیلات سیاسی می تواند برای کشور داشته باشد، محروم هستیم.
وی ادامه داد: حزب، محل تجمع نیروهای همفکر، دارای برنامه ریزی و پرورش عناصر برای بر عهده گرفتن مسئولیت هاست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اگر یک نظام سیاسی از جنس احزاب داشتیم افراد در منظومه حزبی بالا می آمدند؛ اگر ما این مجموعه از رفتارها را در دستور کار قرار دهیم حتماً امید نیروهای اجتماعی ما بیشتر می شود.
وی گفت: در حال حاضر سواد رسانه ای مردم نسبت به گذشته بیشتر شده است لذا اگر فردی در این انتخابات بساط افشاگری راه بیاندازد مردم پس می زنند.
هرندی افزود: اگر کسی انگیزه ای برای حضور در صحنه انتخابات نداشته باشد از چند جهت خارج نیست؛ اول اینکه از وضع موجود راضی است و دوم اینکه فرد به خاطر دلسردی با خودش لج می کند و سوم اینکه معتقدند دموکراسی مستقر شده و تعداد رأی بالا و پایین فرقی نمی کند؛ فردی که رأی نمی دهد در واقع حق رأی خودش را به دیگری می دهد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با این خیزی که در جهت حل مسائل مردم در درون نظام برداشته شده است، مردم امیدوار می شوند.
وی افزود: در نظام ما جایگاه های قدرت خیلی منظم و با آرامش جابجا می شود و گروه ها با نگاه های مختلف سر کار می آیند و این فرصت در مردم سالاری فراهم است.
آقای صفارهرندی تصریح کرد: بدیهی ترین وسیله برای اینکه سرنوشت خود را رقم بزنیم این است که از حق انتخاب خودمان استفاده کنیم.
چه مثال ساده تا متوجه بشی؟فکر نکنم متوجه بشی پس نمی زنم