به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، غلامرضا شریعتی در جریان بازدید از بخشهای مختلف تامین، تولید و بسته بندی یک شرکت تولید کننده فرآوردههای غذایی و در نشستی با مدیران بخشهای مختلف این مجموعه تولیدی با اشاره به تاثیر مستقیم مواد غذایی بر سلامت انسان، از تولیدکنندگان خواست؛ ایمنی و کیفیت را مبنای کار خود قرار دهند.
شریعتی هدف استاندارد از سختگیریها را تولید محصولات با کیفیت و تضمین ایمنی و سلامت جامعه دانست و افزود: این سازمان پشتیبان و حامی تولید کنندگانی است که کیفیت و استاندارد را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
وی، خلق یک برند و حفظ و توسعه آن را نیازمند برنامهریزی دقیق و صرف هزینه عنوان کرد و گفت: صاحبان صنایع که در شرایط سخت تولید در دوران تحریم برای حفظ نامهای تجاری خود تلاش کرده اند، حاضر نخواهند شد، ظرفیت ایجاد شده را از بین ببرند.
شریعتی با اشاره به هجمههای وارد شده در فضای مجازی به برخی محصولات غذایی گفت: سازمان ملی استاندارد ایران در کنار سختگیریهای نظارتی ، خود را ملزم میداند از واحد تولیدی در قبال هجمههای وارد شده دفاع کند.
وی با بیان اینکه تولیدکننده نسبت به جامعه متعهد است افزود: مهمترین وظیفه ما حمایت و پشتیبانی از تولید داخلی است.
وی چشم پوشی از هجمههای وارد شده به تولید را بی عدالتی دانست و گفت: تخریب تولید باعث از بین رفتن اعتبار نام تجاری و هدر رفتن سرمایه میشود که علاوه بر ناامیدی بنگاه اقتصادی، آرامش جامعه و مصرف کنندگان را تضعیف میکند.
شریعتی با بیان اینکه مسیرهای قانونی استاندارد باید توسط تولید کنندگان طی شود گفت: با تسهیل شرایط، موانع را از پیش پای تولید کنندگان بردارید تا آنها بتوانند با حضور موفق در بازار داخلی و بازارهای صادراتی، سرمایه گذاری ایجاد شده را توسعه دهند.
در این نشست، حسین زاده رئیس انجمن تولید کنندهای فراوردهای گوشتی با بیان اینکه ۱۳۰ واحد تولیدی فعال فراوردهای گوشتی در کشور فعال هستند به مشکلات این واحدها اشاره کرد.
وی گفت: متاسفانه نظارتهای موازی دستگاههای نظار تی و همسو نبودن این دستگاهها مشکلات زیادی را برای این واحدها ایجاد کرده است.