پخش زنده
امروز: -
مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی وزارت علوم تحققیات و فناوری گفت: این مؤسسه از طریق بالابردن سطح علمی کارشناسان در صنایع غذایی اقدام به ارائه خدمات آموزشی تخصصی در این حوزه به صورت مجازی نموده است.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی وزارت علوم؛ خانم دکتر راضیه نیازمند افزود: این مؤسسه علاوه بر اجرای دورههای تخصصی مورد نیاز صنایع غذایی، دارای تأییدیه رتبه اول اداره استاندارد در حوزه آموزشهای دورههای تدوین استاتدارد، تکنیکهای کیفیت و فنی مهندسی در رشتههای صنایع شیمیایی و پلیمر، خوراک و فرآوردههای کشاورزی، میکروبیولوژی در سطح ملی است.
وی گفت: با توجه به برگزاری دورههای مدون در طول سال و نیز بازخورد مناسب از فراگیران آموزشی، تقویم آموزشی سالیانه بر اساس نیازهای صنعت، فراگیران و واحدهای صنفی مرتبط برنامه ریزی و اجرا میشود.
وی افزود: از جمله دورههای آموزشی که در سال ۱۴۰۰ برگزار میشوند میتوان به آشنایی با تکنیک الایزا، محلول سازی، گاز کروماتوگرافی، کروماتو گرافی مایع با عملکرد بالا، مقاله نویسی، آشنایی با نرم افزارهای اند نوت و مینی تب و الکترو فورز اشاره کرد.
خانم نیازمند افزود: با توجه به محدودیتهای وضع شده به دلیل شیوع بیماری کرونا، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از مهر ماه سال ۹۹ اقدام به برگزاری دورههای آموزشی به صورت غیر حضوری و مجازی بر بستر وب نموده که خوشبختانه با استقبال فراگیران روبرو شده است.
وی گفت: از آنجا که دانشجویان رشتههای مرتبط با صنایع غذایی، کارشناسان و مهندسان خطوط تولید آینده واحدهای صنفی را تشکیل میدهند، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی تسهیلاتی برای حضور آنها در دورهها و کارگاههای آموزشی قائل شده است
وی تأکید کرد: دورههای آموزشی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی براساس محورهای مشخص شده برای گروه پژوهشی این موسسه از جمله فرآوری مواد غذایی، میکروبیولوژی و نانوفناوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی و طراحی ماشین آلات صنایع غذایی برگزار میشود که علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت مؤسسه به نشانی www.rifst.ac.ir مراجعه فرمایند.