پخش زنده
امروز: -
قائم مقام مدیرعامل بیمارستان میلاد، از ارائه خدمات فوق تخصصی در این بیمارستان در دوره شیوع کرونا خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای حمیدرضا صفی خانی در نشست خبری که روز سه شنبه در محل بیمارستان میلاد برگزار شد، گفت: بیمارستان میلاد خدمات فوق تخصصی را که بیمارستانهای دیگر ارائه نمیدهند برای مراجعان خود فراهم کرده است، اما اتفاقی که در دوره شیوع بیماری کرونا رخ داد، باعث شد تا از ظرفیت فوق تخصصی که برای بیمارستان نیز درآمدزا بود، برای بیماران کرونایی استفاده شود.
وی افزود: مقایسه شاخصهای مرگ و میر بیمارستانی در عرصه بین الملل نشان میدهد که شاخص میلاد کمتر از نصف میانگین بین المللی است به طوری که این شاخص در انگلیس ۱۵، آمریکا ۳.۸ متوسط دنیا ۴.۳ و در بیمارستان میلاد ۲ است که نشان میدهد از میانگین بین المللی نیز کمتر است و این برای ما افتخار آفرین است.
صفی خانی تصریح کرد: یکی از مهمترین شاخصهای بین المللی مرگ و میر مادران پرخطر است به طوری که کرونا پرخطربودن مادران باردار را به شدت افزایش داد. در بیمارستان میلاد روزانه بیش از ۱۲ مادر پرخطر کرونایی مورد حمایت قرار میگیرند و از ابتدای کرونا تاکنون شاخص مرگ و میر آنها به کمتر از انگشتان دست رسیده است و این شاخصها میتوانند عملکرد میلاد را به خوبی نشان دهد.
مهدی ناقوسی معاون درمان بیمارستان میلاد نیز در این نشست با اشاره به اینکه در برخی از روزها صد عمل جراحی در بیمارستان میلاد انجام میشود، گفت: حال به بیماران کرونایی نیز خدمات رسانی میکنیم.
وی افزود: ۲۲۱ مادر باردار مبتلا به کرونا در بیمارستان بستری و پس از بهبودی مرخص شده اند و ارائه خدمات به مادران باردار پرخطر کرونایی یکی از اقدامات مهم در بیمارستان میلاد است.
آقای ناقوسی با اشاره به اینکه هزار و ۸۰۰ پرستار در بیمارستان میلاد فعالیت میکنند، گفت: ۷۷۱ پزشک مشغول به کار هستند و طی دوره کرونا ۲۴۱ نفر از پرستاران ما به کرونا مبتلا شدند که یک نفر از آنان نیز متأسفانه فوت کرد.