به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ پایگاه اینترنتی سی ان ان در گزارشی به چالشهای پیش روی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پرداخت و نوشت بایدن با لحظاتی دشوار و بغرنج در ریاست جمهوری اش مواجه شده است.
در این گزارش به قلم استیفن کالینسون آمده است: دوران ریاست جمهوری بایدن و همچنین دموکراتهای بلندپایه به صورت ناگهانی با یک دستورالعمل جسورانه در حال تغییر مواجه شده اند که به واسطه مسائل سیاسی پیچیده و دو دسته شدن واشنگتن و مقاومت شدید جمهوری خواهان طرفدار دونالد ترامپ در معرض خطر قرار گرفته است. در حال حاضر یک مرحله مهم و حیاتی در ارتباط با برنامههای جو بایدبرای ارائه تعریف مجدد از مفهوم زیرساخت ها، با هزینههای هنگفت اجتماعی دولت، آغاز شده است که به واسطه برگزاری گفتگوهای دو جانبه با جمهوری خواهان اجرای این برنامهها کند شده است.
امید به تصویب قانون اجرای اصلاحات گسترده به منظور مقابله با تلاش جمهوری خواهان در ایالتها برای محدود کردن دسترسی به آراء نمیتواند در سنا راه به جایی ببرد. یک تلاش دو حزبی برای ایجاد سخت گیریهای نسبتا ناچیز به منظور بررسی پیشینه برخی از خریداران اسلحه در معرض خطر قرار گرفته است. بهترین شانس برای رسیدن به یک پیروزی اصلی ممکن است در گرو برگزاری گفتگوهای فشرده درباره اجرای اصلاحات در ادارات پلیس بین سناتور جمهوری خواه تیم اسکات و دو دموکرات دیگر باشد. اما امیدها در این باره که قبل از فرا رسیدن سالگرد درگذشت جورج فلوید در این هفته میشد چنین کاری انجام داد در حال کم رنگ شدن است. رئیس جمهور آمریکا نیز هنوز از تلاشهای قابل پیش بینی برای مقابله با اجرای اصلاحات مرتبط با بخش مهاجرت و تغییرات آب و هوایی - دو حوزه سیاسی به شدت تفرقه افکنانه- خبر نداده است.
برداشتها از شرایط اقتصادی - که همواره یک محرک مهم در احساسات سیاسی و کلیدی برای اقتدار رئیس جمهور بوده است- در هالهای از ابهام قرار دارند. برخی از نشانهها و شاخصها نشان دهنده بازگشت به عقب هستند .
بایدن در تلاش است تا از این برداشت در میان دموکراتها استفاده کند که پس از شیوع این همه گیری و بحران شدید اقتصادی، این کشور آماده اجرای یک تغییر اساسی در نگرشش به راه حلهای بلند پروازانه دولت است. اما داشتن آرای ۵۰-۵۰ در سنای آمریکا بدین معناست که او حتی نمیتواند تضمین کند همه اعضای حزبش از بزرگترین اهدافش حمایت خواهند کرد.
جمهوری خواهان، که هنوز هم به دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا وابسته هستند، برای انتخابات میان دورهای سال ۲۰۲۲ در یک مسیر جنگی قرار گرفته اند. این هفته در سنا انتظار میرود که آنها مانع از تشکیل یک کمیسیون مستقل دو حزبی در ارتباط با شورشهای روی داده در روز پانزدهم ماه ژانویه شوند.
برداشتها از شرایط اقتصادی - که همواره یک محرک مهم در احساسات سیاسی و کلیدی برای اقتدار رئیس جمهور بوده است- در هالهای از ابهام قرار دارند. برخی از نشانهها و شاخصها نشان دهنده بازگشت به عقب هستند .
بایدن طی ۱۰۰ روز نخست ریاست جمهوری خود و در یک تلاش عمدتا موفق برای توزیع واکسن کووید ۱۹ که آن را از ترامپ به ارث برده است، توانست حمایتهای مردمی را بر اساس این حقیقت به دست آورد که او دست کم این همه گیری را جدی میگیرد. اما در حال حاضر، در حالی که او در میان یک دستورالعمل دو حزبی گیر کرده است- وظایف سیاسی او بیش از پیش پیچیده شده است. این یک تجربه ریاست جمهوری است که به واسطه مواجه شدن با یک بحران به وجود میآید و او در حال تجربه پی در پی اقتدار و مهارت سیاسی است. بایدن همچنان در حال مواجه شدن با یک بحران و چالش دیگر است.
رئیس جمهور آمریکا تلاش برای یافتن نقاط مشترک در زمینه اجرای اصلاحات در بخش زیرساختی را آغاز کرده است که نشان میدهد او چگونه میتواند این کشور را گرد هم آورد.
رئیس جمهور آمریکا در سخنانی اعلام کرد: "من امروز به آمریکا افتخار میکنم. من امروز به نظام سیاسی و کنگره آمریکا افتخار میکنم. من امروز به این موضوع افتخار میکنم که دموکراتها و جمهوری خواهان در کنار یکدیگر حرفی برای گفتن دارند. "، اما بایدن ممکن است تنها فردی در واشنگتن باشد که این گونه به این سیستم ایمان دارد، سیستمی که دچار شرایط دو دستگی حزبی شده است و به حملات به هنجارهای دموکراتیک توسط ترامپ و قطع ارتباط اساسی با اهداف دولت عادت کرده است. برخی از دموکراتها معتقدند رئیس جمهور وقت خود را در مذاکره با جمهوری خواهان تلف میکند. آنها فکر میکنند او هرگز پیشنهادی متضاد را ارائه نمیدهد.
با این حال، باورهای بایدن سبب شده است او نقشی کلیدی در گفتگو با یک گروه کوچک از سناتورهای جمهوری خواه داشته باشد. اگر تلاش رئیس جمهور آمریکا برای دست یابی به یک توافق در ارتباط با مسائل زیرساختی دو جانبه به نتیجه نرسد، دشوار است بتوانیم شاهد باشیم که رویکرد او در زمینه وحدت و اتحاد بتواند به جایی برسد و به رسمیت شناخته شود.
رابطه بایدن با ترقی خواهان در معرض آزمون قرار گرفته است. رئیس جمهور آمریکا به صورت فزایندهای باید نگران جناح چپ خود و همچنین کاهش امید به برگزاری گفتگو درباره زیرساختها با جمهوری خواهان در جناح راست باشد.
برنی سندرز سناتور اهل ورمونت و همچنین رئیس کمیته بودجه سنا، پیامهای واضحی را درباره بی صبری فزاینده ترقی خواهان در ارتباط با تلاشهای دو جانبه در این باره ارسال کرد که بسیاری از آنها احساس میکنند شرکایی ندارند که حسن نیت داشته باشند.
سندرز در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی بی اس گفت: "ما میخواهیم از حمایتهای دو حزبی برخوردار باشیم. " او همچنین گفت: "اما فکر نمیکنم ما شاهد جدیت در میان مقامات جمهوری خواه برای پرداخت و حل و فصل بحرانهای مهم پیش روی کشور باشیم و اگر آنها قدم جلو نگذارند، ما باید به تنهایی اقدام کنیم. ".
اما روابط بین ترقی خواهان و بایدن با نقش پشت صحنهای که رئیس جمهور در میانجی گری در جنگ میان اسرائیل و حماس در هفته گذشته همزمان با افزایش تلفات فلسطینیها داشت، بیش از پیش تیره شد.
ترقی خواهان احساس میکنند رئیس جمهور آمریکا با وجود در پیش گرفتن یک برنامه اقتصادی لیبرال، در ارتباط با همه مسائل قاطع نیست.
بایدن اخیرا به دیوید بروکس خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز گفت آمریکا چارهای ندارد غیر از این که با توجه به چالشهای مرتبط با رقابت از سوی کشورهایی همانند چین با قدرت رو به جلو حرکت کند.
بایدن در سخنانی گفت: "ترقی خواهان مرا دوست ندارند، زیرا من آماده پذیرش آنچه که گفته ام نیستم و آنها میگویند این یک دستور العمل سوسیالیستی است".
دولت دموکراتهاودولت جمهوری خواهان
البته برای چندحزب کوچک مردمی ودیگر احزاب هم به کشورهایی نیاز داریم
بله،تجزیه آمریکابهترین راه حل است
البته قبل ازآن حامیان مظلومین درآمریکا وآزادی خواهان آمریکایعنی گروه بسیاربسیاربزرگ که اکثریت آمریکایی هاهستند ،جان سیاه پوستان اهمیت دارد و حامیان فلسطین ازبحرتانهرودشمنان رژیم آپارتاید صهیونیستی اسرائیل کودک کش،که همان دشمنان حاکمان فعلی آمریکاازدموکرات وجمهوری خواه هستند،دشمنان کلینتون واوباماوترامپ وبایدن،دشمنان آمریکای جنایتکار وکودک کش درعراق وسوریه وافغانستان ویمن وفلسطین وظلم کننده به همه مردم دنیا،
که این گروه۹۹درصدی درآمریکا،آن ۱درصدحاکمان فعلی راازکشورآمریکابیرون خواهندانداخت ومحاکمه خواهندکردوپایه های حکومت شیطانی آمریکای جنایتکار وستمگررافروخواهندریخت ودولتی بابهترینهایشان بجای بدترینهایشان که الآن برآنهاحاکمندوعادل ترینهایشان بجای ظالمترینهایشان که الآن برآنهاحاکم اند وصالح ترینهایشان به جای فاسدترینهایشان که الآن برآنهاحاکمندو خدادوست ترینشان بجای دشمنان خداکه الآن برآنهاحاکمندودشمنترینشان باشیطان بجای دوستترینشان باشیطان که الآن برآنهاحاکمند،وظلم ستیزترینشان بجای ظلم پراکن ترین هایشان که الآن برآنهاحاکمند، و حق خواه ترینشان بجای باطل خواه ترینشان که الآن برآنهاحاکمند، وآزاده ترینشان بجای دربندشیطان ترینشان که الآن برآنهاحاکمند،
بجای حکومت ظالم وفاسدوشیطانی فعلی که بانفوذبسیارزیادصهیونیستهااداره میشود، حکومتی صالح وعادل برپاکنند،
البته ممکن است۱درصدازحاکمان یامسوولان فعلیشان حق خواه باشند که زودتربه جمع اکثریت مردم آمریکامیپیوندند.
مثل دونماینده مجلس نمایندگان آمریکا که همنوابامردم آمریکاازفلسطین دفاع کردندکه بیش ازاینهاازآنهاانتظارمیرود.