افتتاح چهار طرح بهداشتی درمانی دزفول با حضور وزیر بهداشت
چهار طرح بهداشتی درمانی با حضور سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صورت ویدئو کنفرانس در سالن غدیر دانشگاه علوم پزشکی دزفول افتتاح شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول در بیست و هفتمین آیین پویش ره سلامت در سالن غدیر دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت : مجتمع زنان و زایمان حضرت زینب (س) دزفول با ۱۱۰ تخت بستری، ۲۷ بلوک زایمانی و سه اتاق عمل تکمیل و بهره برداری شد.
علی قمیشی افزود: همه پرسنل این مجتمع برای رفاه حال بیماران زن هستند که در حال حاضر از نیروهای بیمارستان بزرگ دزفول تامین شده اند.
وی افتتاح مرکز غربالگری سرطان را از دیگر طرحهای دزفول دانست و گفت: درمان بیماران سرطانی در دزفول پررنگ است که جای غربالگری و تشخیص اولیه سرطانی در شمال خوزستان خالی بود.
قمیشی افزود: استقرار اورژانس هوایی با همکاری هوانیروز از دیگر طرحهایی است که امروز افتتاح شده و یک هلی کوپتر برای خدمات رسانی به بیماران شمال خوزستان مستقر شد.
وی ادامه داد: مرکز دیالیز نیز کاری مشترک با همکاری خیرین است که با ۳۵ تخت امروز بهره برداری شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارداشت: یک روز در ازای مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم به نام روز دزفول ثبت شد.
وی دزفول را یک شهر دانشگاهی دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی دزفول یک دانشگاه چابک و جوان است که در سال ۸۸ فعالیت خود را به عنوان دانشکده آغاز و در سال ۹۲ به دانشگاه ارتقا یافت.
قمیشی اظهارداشت: در حال حاضر رتبه دانشگاه علوم پزشکی دزفول بین دانشگاههای کشور ۳۹ است که سه دانشکده بالغ بر یکهزار دانشجو و ۱۰۰ عضو هیات علم دارد.
وی ادامه داد: در چشم انداز این دانشگاه، تا سال ۱۴۰۸، هشت رشته دیگر به تعداد رشتههای این دانشگاه اضافه میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: شهرستان دزفول در حوزه درمان، یک بیمارستان دارد که نیاز است بیمارستان دیگری اضافه شود؛ امیدواریم بیمارستان یازهرا با کمک بنیاد برکت به زودی افتتاح شود.
وی درخصوص وضعیت کرونا در دزفول نیز گفت: پیک قبلی کرونا در دزفول چهار ماه طول کشید و تاکنون حدود ۱۷ هزار بیمار در این شهرستان شناسایی شده است.
قمیشی افزود: چهار مرکز ۱۶ ساعته در دزفول فعال است که تاکنون ۱۱۰ هزار تست کرونا در این مراکز گرفته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول تمرکز کنونی این دانشگاه را واکسیناسیون دانست و اظهارداشت: مرکز تجمیعی خودرویی واکسیناسیون راه اندازی شده و یک مرکز تجمیعی دیگر این هفته در مصلای نماز جمعه راه اندازی میشود.
مسعود اسدی نیا معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این آیین که به صورت ویدئوکنفرانس با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: ساخت مجتمع زنان و زایمان دزفول از سال ۹۶ آغاز شده و در مساحتی حدود ۱۲ هزار مترمربع و زیربنای هشت هزار مترمربع در ۲ طبقه ساخته شده است.
وی افزود: حدود ۴۰۵ میلیارد ریال برای ساخت و ۱۲۰ میلیارد ریال برای تامین تجهیزات این مجتمع هزینه شده که شامل ۱۱۰ تخت، ۲۵ تخت اتاق زایمان، اتاق زایمان خصوصی، ۵۷ تخت بستری، ۲ اتاق عمل جنرال، یک اتاق عمل اورژانش، یک اتاق زایمان بیدرد، داروخانه و رادیولوژی است.
احمد سلمانپور رئیس بیمارستان بزرگ دزفول نیز گفت: مرکز دیالیز دزفول با کمک خیرین سلامت، دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی (ع) به نیت مرحوم محمدعلی معتمد راه اندازی شده است.
وی اعتبار هزینه شده برای این مرکز را ۱۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این طرح در مدت ۱۴ ماه در مساحت یکهزار و ۹۵۰ مترمربع ساخته شده و شامل ۲طبقه است که هر طبقه آن ۳۸ تخت دیالیز دارد.
مرکز غربالگری و پیشگیری سرطان نیز با صرف ۶۰ میلیارد ریال در مساحتی حدود ۵۰۰ مترمربع ساخته شده است.
در این آیین همچنین بیمارستان الوار گرمسیری اندیمشک به صورت ویدئوکنفرانس توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دزفول نیز بهره برداری شد.
ساخت این بیمارستان از سال ۹۱ آغاز شده و برای ساخت آن ۱۱۰ میلیارد ریال و برای تامین تجهیزات آن ۲۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
این بیمارستان در ۲ طبقه در مساحت سه هزار و ۲۰۰ متر مربع ساخته شده؛ پنج پزشک، ۱۸ پرستار، ۶ ماما، سه کارشناسی بیهوشی و سایر پرسنل پشتیبانی در این بیمارستان مستقر میشود.
مرکز مهارت بالینی اهواز نیز امروز به صورت ویدئوکنفرانس با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دزفول بهره برداری شد.
مرکز مهارت بالینی اهواز در ۲ طبقه و ۲هزار و ۵۰۰ متر مربع ساخته شده است.