پخش زنده
امروز: -
در خراسان رضوی ۱۹۳ مرکز مثبت زندگی در شهرستانهای مختلف استان تشکیل شده و تمام ۸۰ هزار پرونده بهزیستیهای استان به این مراکز انتقال یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مسؤول اداره فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری بهزیستی خراسان رضوی در نشست ویدیوکنفرانسی اصلاح شیوهنامه نظارتی مراکز مثبت زندگی، افزود: پایش ۶۹ هزار پرونده از این تعداد از طریق شناسایی آدرس، بازدید از منزل، مصاحبه و گزارش مددکاری، به انجام رسیده است.
منوچهر عدالتجو ادامه داد: تا پایان خردادماه هم کار شناسایی و پایش تمام پروندهها به اتمام میرسد.
وی خاطر نشان کرد: با پایان یافتن این مرحله، کار ارائه خدمات پیشگیرانه ۲۲ گانهای که توسط سازمان بهزیستی به این مراکز واگذار شده، آغاز میشود.
این مسئول تأکید کرد: با توجه به گذشت شش ماه از آغاز به کار مراکز مثبت، از مرحله استقرار و ثبات گذشته و نقاط ضعف و قوت و چالشهای اولیه در فعالیت این مراکز مشخص شده و اکنون با در نظر گرفتن این موارد، نظرات کمیتههای نظارتی استانها جمعبندی میشود تا شیوهنامهی نظارتی نهایی تدوین و به استانها ابلاغ شود.
عدالتجو تصریح کرد: اگر پروندهها به این مراکز واگذار نمیشد، مشخص نبود بهزیستی با تعداد نیروی محدود مددکاری، چگونه میتوانست تمام این پروندهها را پایش کند که این امر نشان دهنده تصمیم درست و به موقع مدیران بهزیستی کشور در تشکیل و تأسیس این مراکز بود.
وی افزود: خوشبختانه، مراکز مثبت زندگی، این پایش را با موفقیت به انجام رساندند و بررسیهای میدانی نشان میدهد که مددجویان نیز از خدمات این مراکز رضایت دارند.
مراکز مثبت زندگی، یک بهزیستی کوچک شده هستند که با محوریت خانواده و محله فعالیت میکنند و فصل نوینی در خدمات بهزیستی خواهند گشود.
مراکز مثبت زندگی در مهرماه گذشته در همه استانها و از جمله خراسان رضوی، در مراسمی با حضور ریاست جمهوری، وزیر رفاه و رئیس سازمان بهزیستی، کار خود را آغاز کردند.