پخش زنده
امروز: -
معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان میزان تولید سالیانه گوشت شترمرغ در واحدهای تولیدی را ۳۲ تن عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، عبدالامیر نیرومند با اشاره وجود یکهزار قطعه شترمرغ در خوزستان گفت: به طور میانگین سالیانه حدود ۳۲ تن گوشت و ۹ هزار و ۸۰۰ عدد تخم شترمرغ در استان تولید و به بازار عرضه میگردد.
وی شهرستانهای بهبهان، رامهرمز، امیدیه، خرمشهر، آبادان، اندیمشک، کارون و سوسنگرد را از مناطق پرورش دهنده در استان عنوان کرد و افزود: صدور مجوز برای احداث واحدهای جدید، افزایش ظرفیت واحدهای موجود، تشکیل زنجیره تولید گوشت شترمرغ در واحدهای صنعتی و پیگیری اخذ مجوز تولید در واحدهای سنتی و کوچک روستایی انجام شده است.
بیشتر بخوانید: تجارتی پر سود که پَرِ پَرواز ندارد
نیرومند با بیان اینکه ۱۵ نفر در زمینه پرورش شترمرغ فعالیت دارند و برای ۵۰ نفر بطور مستقیم اشتغالزایی شده است، تصریح کرد: بحمدالله شیوع بیماری کرونا ویروس تاثیر چشمگیری برای فرآیند پرورش، تولید و عرضه این محصول و با توجه به استقبال مردم از فرآوردههای آن و نیاز استان به این محصول تقاضایی برای صادرات ارائه نشده است.