پخش زنده
امروز: -
در دومین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان، سند راهبردی آمایش قم برای دستگاههای اجرایی تبیین و بر ضرورت نهادینه سازی و بازنگری این سند تاکید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزقم، محمود نوربخش رئیس سازمان برنامه و بودجه استان با بیان اینکه در جلسه امروز این شورا، دو بند دستور مطرح شد گفت: بند یک دستور جلسه امروز شورای برنامه ریزی و توسعه استان، اختصاص به سند راهبردی آمایش استان بود که باحضور مدیران دستگاههای اجرایی در خصوص لازم الاجرا بودن آن در تمام فعالیتهای دستگاههای اجرایی و شیوه نهادینه سازی، بازنگری و اصلاح این سند در استان بحث و تبادل نظر شد.
سند آمایش استان قم ۱۱ اسفند سال گذشته به تصویب شورای عالی آمایش کشور رسید و اکنون بعنوان یک سند بالادستی و در یک افق ۲۰ ساله به شرایط استان میپردازد.
بند دوم دستورجلسه امروز، گزارش مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرعامل شرکت راه آهن و معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی قم هرکدام بطور جداگانه گزارشی از روند پیشرفت و موانع پیش روی عملیات ساخت ۵ پروژه فرهنگی، عمرانی مهم استان ازجمله کتابخانه مرکزی، محور قم - آوه، محور قم - نیزار، راه آهن سلفچگان و تصفیه خانه دودهک ارائه دادند.
عملیات ساخت کتابخانه مرکزی قم که که دارای سالنهای مطالعه اختصاصی ویژه کودکان، نابینایان است، از سال ۹۳ در خیابان امام (ره) آغاز شده و قرار است تا پایان خرداد امسال یعنی کمتر از یک ماه دیگر به بهره برداری برسد.
بهرام سرمست استاندار هم در این جلسه، از تلاش مسئولان قم برای اضافه شدن شهرستان چهارم خبر داد و گفت: در راستای توسعه استان و برنامه ریزی دقیقتر در برنامههای بلند مدت، ایجاد شهرستان چهارم در قم را به دولت پیشنهاد خواهیم داد.
وی افزود: در حال حاضر برای تحقق برنامههای توسعه محور و رشد فعالیتهای اقتصادی در استان، نیاز مبرم به گسترش رشتههای فنی - مهندسی و مهارت پایه در سطح دانشگاهها و آموزشگاهها داریم تا با آموزش جوانان مستعد، در اجرای برنامههای عمرانی و صنعتی نقش موثری ایفا کنند.
وی همچنین انتقادی از طولانی شدن عملیات ساخت برخی از پروژههای عمرانی در استان کرد و گفت: قابل قبول نیست که برخی از مدیران وعدههای طولانی مدتی برای افتتاح پروژههایی دهند که اعتبار کافی برای افتتاح آنها جذب شده و فقط نیاز به یک عزم جدی دارد.