پخش زنده
امروز: -
معاون آموزشی وزارت علوم: امیدواریم جامعه دانشگاهی در اولویت تزریق واکسن کرونا قرار گیرند تا بتوانیم از مهر شاهد برگزاری کلاسهای درس به صورت حضوری باشیم.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آقای دکتر علی خاکی صدیق در بیست و نهمین همایش مهندسی برق ایران گفت: هم اکنون در تمام نقاط کشور دانشگاه و مؤسسه آموزشی وجود دارد که این امر موجب شده تا در تمامی زمینههای تخصصی دانشجو تربیت شود.
وی افزود: میتوان گفت ایران در حوزه آموزش عالی خودکفا است و اکنون لازم است برای آموزش تقاضا محور برنامه ریزی انجام شود.
معاون آموزشی وزارت علوم گفت: دانشگاههای کشور به بلوغ لازم رسیده اند به نحوی که اکنون صنایع به دانشگاهها مراجعه میکنند و دانشگاهها برای آنها دورههای تقاضا محور طراحی و برگزار میکنند.
آقای دکتر خاکی صدیق توجه به حوزه فناوری و کارآفرینی را دیگر دستاورد آموزش عالی کشور عنوان کرد و گفت: راه اندازی مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان در این راستا صورت گرفته است.
وی تأکید کرد: حضور دانشگاهها در نظامهای رتبه بندی جهانی از دیگر دستاوردهای آموزش عالی کشور بشمار میرود به نحوی که اکنون جایگاه دانشگاههای کشور در این رتبه بندیها بسیار ارتقا یافته است.
معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به راه اندازی زیست بوم فناوری در کشور، گفت: این نوع فعالیتها کشور را در برابر تحریمها مقاوم کرده است.
آقای خاکی صدیق افزود: بروز بیماری کرونا در کشور برای آموزش عالی یک آزمون سخت بود که خوشبختانه دانشگاهها به خوبی از آن عبور کردند و فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فناورانه دانشگاهها هیچگاه متوقف نشده است.
وی افزود: در گذشته برخی از دانشگاهها به حوزه الکترونیکی وارد شده بودند، اما با شیوع بیماری کرونا از دستاوردهای این دانشگاهها استفاده شد و اکنون دانشگاهها فعالیتهای آموزشی خود را بر بستر مجازی پیگیری میکنند.
آقای دکتر خاکی صدیق تأکید کرد: اکنون باید ارتقا کیفیت به عنوان توسعه آموزش عالی مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: از چندسال گذشته موضوع ساماندهی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در دستور کار قرار گرفت در این روند واحد آموزشی حذف نخواهد شد بلکه موضوع تجمیع و ملحق شدن مورد توجه است.
معاون آموزشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: به روز رسانی سرفصلهای درسی نیز در دستور کار وزارت علوم قرار دارد و تاکنون هزار برنامه درسی به دانشگاهها ابلاغ شده است و مابقی نیز ابلاغ خواهد شد.
آقای دکتر خاکی صدیق گفت: امیدواریم جامعه دانشگاهی در اولویت تزریق واکسن کرونا قرار گیرند تا بتوانیم از مهرماه شاهد برگزاری کلاسهای درس به صورت حضوری باشیم.
وی گفت: این موضوع از سوی وزارت علوم و از طریق ستاد ملی کرونا در حال پیگری است.