نمک از عوامل افزایش فشار خون در افراد
حذف نمک از رژیم غذایی بهطور قابل توجهی از افزایش فشار خون و سکته مغزی پیشگیری میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، رییس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به لزوم پیشگیری از سکته مغزی با حذف نمک از رژیم غذایی گفت :
نمک از عوامل اصلی افزایش فشار خون بالا است .
سید محمد علوی افزود : در خواندن برچسبهای مواد غذایی توجه کنید از آنجایی که اسم علمی نمک، کلرید سدیم است بر روی این برچسبها، به جای نمک، سدیم درج شده است.
وی گفت : برای پیشگیری از فشار خون بالا به میزان سدیم درج شده بر روی برچسبهای بستههای مواد غذایی دقت کنیم.
علوی ادامه داد: حداکثر نمک مصرفی روزانه نباید بیش از یک قاشق چایخوری (۲ هزار و ۳۰۰ میلیگرم) باشد که معمولا نصف نمک مجاز از طریق غذاهای آماده و یا بسته بندی تامین میشود.
۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی فشار خون نامگذاری شده است.