پخش زنده
امروز: -
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت : شیوه نامههایی از سوی وزارت بهداشت در این باره ابلاغ شده و آموزش و پرورش مکلف به رعایت آن است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محسن فرهادی با اشاره به شیوه نامههای بهداشتی امتحانات حضوری برای پایههای نهم و دوازدهم، افزود: شیوه نامههایی از سوی وزارت بهداشت در این خصوص ابلاغ شده و آموزش و پرورش مکلف به رعایت آن است و از جمله کارهایی که باید انجام شود، جلوگیری از تجمع والدین جلوی درب مدارس است.
وی درخصوص نحوه رعایت دستورالعمل بهداشتی آزمونهای حضوری مدارس گفت:از نظر فاصلهگذاری بین دانش آموزان باید فاصله ۲ متری رعایت شود، از همه مهمتر هم باید تهویهفضا هم در نظر گرفته شود.
فرهادی افزود: در نظر داشته باشید که سایر مقاطع به شکل غیرحضوری امتحان میدهند و فقط همین دو پایه در مدرسه حضور دارند و برای همین فضا باز خواهد بود و اگر تهویهی آن فضا هم مشکل داشته باشد، با توجه به شرایط جوی، امتحان در فضای باز انجام میشود.
وی با تاکید بر استفاده از ماسک سر جلسه، گفت: باید مراقبان و دانش آموزان همه ماسک داشته باشند و مدرسه به اندازه ۱۰ درصد دانش آموزان ماسک ذخیره داشته باشد که اگر دانش آموزی ماسک نزده بود، یا ماسکش پاره، و یا کثیف شد و یا هر مشکل دیگری پیش آمد، ماسک در اختیار دانش آموز قرار دهد، در کنار این باید سرویسهای بهداشتی به طور کامل نظافت و گندزدایی شود و امکانات شست و شوی دست و ضد عفونی کننده در دسترس دانش آموزان باشد.
آقای فرهادی افزود: کارشناسان ما فهرست تمام حوزهها را از آموزش و پرورش دریافت کردند و ما آنها را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی میگذاریم و بررسی میشود، به طور مثال اگر مشخص شود، مدرسهای تهویه مناسب ندارد، امتحان را به حوزه دیگری منتقل میکنیم.
وی با اشاره به کودکان مبتلا به ویروس کرونا و با آزمایش مثبت گفت: دانش آموزانی که جواب آزمایش مثبت دارند به آموزش و پرورش معرفی میشوند و آموزش و پرورش موظف است چند کار انجام دهد؛ یا در قرنطینه از آنها امتحان بگیرد، یا آنها دو هفته بعد امتحان دهند، یا اگر شرایط فراهم نبود شهریور امتحان دهند، قبولی خرداد برای آنها در نظر گرفته شود.
فرهادی ادامه داد: از ۲۷ اردیبهشت تا ۲۴ خرداد همکاران ما به شکل تصادفی، مدارس را بازرسی میکنند.