پخش زنده
امروز: -
تاکنون ۱۰ شرکت برای سرمایهگذاری در استان موفق به دریافت پروانه احداث نیروگاه خورشیدی از سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری برق به مجموع ۶۰ مگاوات شدهاند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان ؛ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان گفت: امروزه کاهش ذخایر فسیلی، افزایش آلودگیهای زیستمحیطی و جمعیت، رشد اقتصادی و ضریب مصرف انرژی جهان را به سمت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر هدایت میکند.
شیرزاد جمشیدی با بیان اینکه انرژی تجدیدپذیر به وفور در طبیعت وجود دارد و میتوان به انرژیهای بادی، خورشیدی، زیستتوده و زمینگرمایی اشاره کرد و افزود: با توجه به میزان تابش نور خورشید در نقاط مختلف کشور، یکی از مناسبترین راهکارها تأمین انرژی استفاده از نور خورشید است.
وی تصریح کرد: استان همدان با ۲۹۰ روز تابش سالانه خورشید یکی از مناطق مستعد و دارای پتانسیل بالا در احداث نیروگاههای خورشیدی با راندمان بالا است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان گفت: علاوه بر نیروگاههای خورشیدی، نیروگاههای مقیاس کوچک DG و CHP نیز از منابع تولید انرژی پاک هستند که در استان مورد توجه قرار گرفته است.
جمشیدی به شرایط آب و هوایی و تابش نور خورشید در استان اشاره کرد و افزود: در این راستا تاکنون موفق به جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی شدهایم که حاصل آن احداث ۶ نیروگاه ۷ مگاواتی با سرمایهگذار خارجی و یک نیروگاه یک مگاواتی با استفاده از سرمایهگذار داخلی بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر معادل ۴۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان فعال است گفت: چهار نیروگاه مقیاس کوچک DG نیز با ظرفیتی معادل ۲۵ مگاوات از طریق سرمایهگذاران داخلی در استان مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به رتبه برتر استان در احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در کشور گفت: در حال حاضر مجموع ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر استان به ۷۲ مگاوات رسیده که معادل ۳.۶۱ درصد کل انرژی مصرفی استان را تأمین میکند.