پخش زنده
امروز: -
بر اساس آخرین رتبه بندی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی اراک سه رتبه افزایش دارد و دانشکدههای دندانپزشکی بیشترین و پیراپزشکی کمترین ارتقا را کسب کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: جایگاه این دانشگاه بر اساس آخرین رتبه بندی دانشگاههای علوم پزشکی کشور ، سه رتبه افزایش دارد و دانشکدههای دندانپزشکی بیشترین و پیراپزشکی کمترین ارتقا را کسب کردند.
دکتر سیدمحمد جمالیان افزود: دانشگاه علوم پزشکی اراک در سطح کشور ۱۲ و در قطب ششم ، رتبه نخست را کسب کرده است.
وی اظهار داشت: رتبه بندی دانشگاهها هر ۶ ماه یکبار بر مبنای بخشهای مختلف آموزشی و پژوهشی توسط سامانههای مختلف بررسی میشوند که براساس آخرین رتبه سنجی در سامانه علم سنجی ، دانشگاه علوم پزشکی اراک از رتبه ۱۵ به رتبه ۱۲ در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور ارتقا یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک در این رتبه سنجی، در قطب ششم و در بین دانشگاههای این منطقه، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
جمالیان افزود: از لحاظ شاخص hindex (ارزیابی و بررسی علمی مقالات اعضای هیات علمی دانشگاهها) نیز دانشگاه علوم پزشکی اراک ارتقای چشمگیری داشته است به طوری که امتیاز ۶۸ را کسب کرده که بالاترین نمره در قطب ششم است.
وی اظهار داشت: همچنین در بین رتبه بندی دانشکدههای سطح کشور، دانشکده پزشکی در جایگاه ۱۳ و شاخص اچ ایندکس آن ۵۸، دانشکده بهداشت در رتبه هشت و شاخص اچ ایندکس آن ۵۶ است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک در بین دانشکدههای دندانپزشکی سطح کشور در رتبه ۹ و شاخص اچ ایندکس ۲۹ قرار گرفته که بهترین عملکرد بین دانشکدههای مجموعه بهداشت و درمان استان را به خود اختصاص داده است.
جمالیان افزود: در این رتبه بندی دانشکده پرستاری با کسب رتبه ۱۱ و شاخص اچ ایندکس ۳۳ بدون هیچ تغییری، عملکرد ثابتی داشته است.
وی اظهار داشت: دانشکدههای پیراپزشکی و توانبخشی نیز در این سامانه عملکرد مناسبی نداشتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هدف اصلی و اولویت مجموعه بهداشت و درمان و کلیه دانشکدههای مرتبط، ارتقای جایگاه و تبدیل به تیپ یک شدن و بهبود وضعیت است که بدون کمک و تلاش همه جانبه و وحدت و همدلی همگانی امکان پذیر نیست.
جمالیان افزود: شاخص اچ ایندکس، شاخصی برای ارزیابی علمی پژوهشگران است که میزان تأثیرگذاری آنها را در پیشبرد علم نشان میدهد؛ این شاخص درحال حاضر به عنوان بهترین معیار موجود در ارزیابی علمی افراد به کار برده میشود.