پخش زنده
امروز: -
محمدرضا سالاری از پخت نان هاي سنتي در سنخواست، گزارشی تهیه کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی همزمان با آغاز فصل بهار و رويش سبزي هاي کوهي، اهالي خراسان شمالي نانهايي با طعم بهار را چاشني سفره هاي خود مي کنند. محمدرضا سالاری از پخت نان هاي سنتي در سنخواست، گزارشی تهیه کرده است.
برای تهیه نان علفی، از گیاهانی استفاده می شود که در فصل بهار می روید و خواص بسیار زیادی دار؛ از جمله این گیاهان می توان سلمه ، شوره و پیازچه های بیابانی را نام برد.
برای تهیه این گیاهان باید به دامان طبیعت رفت و آنها را جمع آوری کرد.
برای تهیه نان علفی علاوه بر گیاهان باید از حبوبات و روغن دنبه و جزغاله هم استفاده کنیم.