پخش زنده
امروز: -
محققان بر اساس نتایج یک مطالعه معتقدند: مادرانی که در قرنطینه از نوزاد تازه متولد شده خود مراقبت میکنند، ۲ برابر بیشتر دچار افسردگی پس از زایمان میشوند.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ افسردگی پس از زایمان نوعی از بیماری افسردگی است که از بین ۱۰۰ زنی که صاحب نوزاد شده اند، روی ۱۰ تا ۱۵ نفر آنها تاثیر میگذارد.
علایم آن مشابه به علایم افسردگی در زمانهای دیگر است که شامل کم خلق و خوی بودن و سایر علایم بوده که به مدت حداقل ۲ هفته طول میکشد.
بسته به شدت آن، شما ممکن است فرد مبتلا برای مراقبت از خود و نوزاد خود با مشکل مواجه شود.
ممکن است انجام کارهای ساده و آسان برای وی سخت و دشوار به نظر آیند.
متخصصان دانشگاه کالج لندن در این مطالعه ۱۶۲ زن مستقر در لندن را که نوزادانی کمتر از ۶ ماهه داشتند در فاصله زمانی میان مه و ژوئن سال گذشته میلادی مورد بررسی قرار دادند.
در این تحقیق تقریباً نیمی از این زنان (یعنی ۴۷ درصد) اظهار داشتند که احساس گناه، خستگی، اظطراب و علائم دیگری میکنند که با تعریف افسردگی پس از زایمان مطابقت دارد.
برای مقایسه، برآوردهای انجام شده از مطالعات متعدد در اروپا نشان میدهد که میزان ابتلا به افسردگی پس از زایمان قبل از بروز همه گیری کرونا ۲۳ درصد بود.
محققان علت این موضوع را افتادن بار مراقبت دائمی از کودک را بر دوش مادر و نداشتن کمک از سوی پرستار کودک و یا سایر اعضای خانواده میدانند.
این محققان همچنین احساساتی که در ایجاد دوستی با مادران دیگر و نوزادان آنها در دوران قرنطینه از دست داده شده است را از دیگر عوامل افزایش افسردگی پس از زایمان میدانند.
مسوولان خیریههایی که به زنان تازه مادر شده کمک میکنند نیز اعلام کردند که از نتایج این تحقیق متعجب نشده اند و از زمان آغاز این همه گیری، مادران بیشتری درخواست حمایت میکنند.