تلاش توانیر برای کاهش فشار بر مشترکین خانگی
استاندار قم گفت: تمام تلاش خود را بکار میبریم تا با مدیریت صحیح منابع برق و کاهش حداکثری مصرف برق در ادارات، کمترین فشار به مصارف خانگی برق وارد شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، دکتر بهرام سرمست در دیدار با مهندس رخشانی مهر معاون هماهنگی توزیع توانیر وزارت نیرو با اشاره به اهمیت کاهش مصرف برق در بخشهای مختلف، اظهار کرد: تمام تلاش خود را بکار میبریم تا با مدیریت صحیح منابع برق، کاهش حداکثری مصرف برق در ادارات و بخشهای مختلف، ضمن اعمال کمترین فشار به مصارف خانگی برق، چرخ تولید در عرصههای صنعت و کشاورزی بچرخد و تولید در استان با قدرت ادامه یابد.
وی افزود: آگاهی بخشی مردم از سوی مراجع ذیربط ملی در زمینه میزان و نحوه تولید و مصرف برق در سطح مناطق مختلف کشور امری ضروری است.
استاندار قم با بیان اهمیت اقدامات فنی در زمینه بکار گیری تجهیزات و برنامه ریزیهای مناسب جهت کاهش مصرف برق، افزود: توجه به فرهنگ سازی مصرف و تمکین مصرف کنندگان به دستور العملهای کاهنده مصرف برق میتواند به پیشگیری از بروز شرایط کمبود برق کمک زیادی کند.
سرمست اضافه کرد: در برخی صنایع و بخشهای کشاورزی لازم است تا با بهره گیری از تجربیات سالهای گذشته و پیشگیری از بروز مشکلات حاد در عرصه تولید، موارد استثناء سهمیه بندی برق در نظر گرفته شود.
وی موقعیت ویژه قم در شاهراه مواصلاتی کشور را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: پیرامون قطعی برنامه ریزی شده شوارع و روشنایی معابر باید به این امر مهم در محورهای مواصلاتی قم و نقاط حادثه خیز توجه شده و تصمیمات مقتضی در این زمینه اتخاذ شود.
سرمست با تاکید بر پیشتازی قم در محورهای مختلف کاهش مصرف برق در سطح کشور، ادامه داد: همکاری بخشهای مصرف کننده برق در قم با برنامههای استان در زمینه کاهش و سهمیه بندی مصرف برق قابل توجه است و میتوان با تکیه بر تجربیات گذشته امسال نیز این موضوع را مدیریت نمود.
استاندار قم حمایت از تولید را یکی از اولویتهای مهم مدیریت استان عنوان کرد و گفت: پرداخت خسارتهای احتمالی ناشی از قطعی برق با بیمه کردن تجهیزات برق بخشهای کشاورزی و صنعت ممکن میشود که باید رد این زمینه اقدامات لازم عملیاتی شود.
درخشانی مهر معاون هماهنگی توزیع توانیر نیز در حاشیه دیدار با استاندار قم در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به افزایش دما نسبت به سال گذشته و رشد قابل توجه برق در مصرف صنایع گفت: در سال جاری اگر بخواهیم خاموشی نداشته باشیم باید ضمن مدیریت مصرف برق دقیقتر و بهتر، مردم را از وضعیت فعلی ذخیره برق آگاه کنیم.
وی افزود: در حال حاضر ۲۴ تا ۲۶ هزار مگاوات برق مورد نیاز در تابستان، صرفا صرف سرمایش در منازل، ادارات و نهادها میشود که باید از این جهت در کاهش مصرف برق در ادارات نیز هرچه سریعتر تصمیم گیری و ابلاغ شود.
درخشانی مهر همچنین با اشاره به جلسه با استاندار قم گفت: در این جلسه، روش تامین بهینه برق صنایع، کاهش مصرف برق ادارات تا ۵۰ درصد در ساعات اداری، جمع آوری رمز ارزهای غیرمجاز که استان قم هم سهمی از این مصرف غیرمجاز را دارد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.